Gazete Vatan Logo

Sevgilisini bıçaklayan kadını izlediler!

Adana’da bir kadının, eski sevgilisini kendisini darp ettiği için bıçaklaması güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Yoldan geçen vatandaşlar ise olayı film izler gibi izledi.

Sevgilisini bıçaklayan kadını izlediler!

Edinilen bilgiye göre olay, 23 Şubat günü merkez Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet C. (39) ile Çiğdem U. (23) bir süre önce ilişki yaşamaya başladı. Ancak Çiğdem U. birkaç ay önce Ahmet C.’den ayrıldı. Bunu kabullenemeyen Ahmet C. ise, Çiğdem U.’yu rahatsız etmeye devam etti. Bu nedenle Çiğdem U. polise başvurarak ’uzaklaştırma kararı’ aldı. Buna rağmen Ahmet C. genç kadını rahatsız etmeye devam edince kadının aldığı uzaklaştırma kararı süresi bittiğinde 7 Ocak 2014 tarihinde ikinci kez 3 aylık uzaklaştırma kararı aldı. Ancak önceki akşam Ahmet C., Çiğdem U.’yu yine rahatsız etti. Bu nedenle bıçaklama olmadan bir gün önce karakolluk oldular. Buna rağmen Ahmet C. 23 Şubat sabahı sokakta yürüyen Çiğdem U.’nun yanına gelerek yine rahatsız etti. Çiğdem U. Ahmet C.’ye tokat atarken, Ahmet C. ise Çiğdem U.’yu darp etti. Sokak ortasında genç kadını dakikalarca darp eden Ahmet C. kadının kafasını da kaldırıma vurmaya başladı. Bunun üzerine Çiğdem U. çantasından çıkardığı bıçağı Ahmet C.’ye rastgele salladı. Ahmet C. kalbinden ve bacağından bıçaklanırken, bu arada kafası kaldırıma çarpan Çiğdem U. ise bayıldı. Ahmet C. de olay yerinden uzaklaşırken 2 metre ileride yere düştü. Tüm bunlar yaşanırken yoldan geçen vatandaşlar da olan biteni film izler gibi izledi. Bir ara bir vatandaş olaya müdahale etmeye çalıştı ancak o da vazgeçti. Bu anlar ise iki farklı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.



Olaydan sonra hastaneye kaldırılan Ahmet C.’nin yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Çiğdem U. ise hastanede tedavi olduktan sonra gözaltına alınıp adliyeye sevk edilirken, olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı