Gazete Vatan Logo

Sevgilisi ölünceye kadar acı çeksin diye...

Sevgilisi tarafından terk edilen genç, “ölünceye kadar acı çekmesi” için barınaktan aldığı siyah bir köpeğe her gün bir muska yutturarak “kara büyü” yaptı.

İddiaya göre, Muğla Dalaman’da yaşayan ve sevgilisinin terk ettiği İ.K., bir arkadaşının önerisiyle “acı çektirmek ve intikam almak için” sevgilisine büyü yaptırmaya karar verdi. Arkadaşı, İ.K.’ya büyü için siyah renkli bir köpek bulmasını, bu köpeği bir kümese koyup her gün okunmuş muska yedireceklerini ve acı çektireceklerini böylelikle kız arkadaşının da acı çekeceğini söyledi.

Dalaman’daki bir hayvan barınağına giden iki arkadaş, Hayvan Dostları Derneği Başkanı Türkan Dağdelen’e bahçeleri olduğunu, siyah bir köpek beslemek istediklerini söyledi. “Ona bir süre okunmuş muska yedireceğiz” sözleri üzerine Dağdelen bu kişilere köpek vermedi. İki hafta sonra Dağdelen’in barınakta olmadığı gün ikili siyah köpeği aldı. Dağdelen, “İ.K.’ya siyah bir köpek vermişsiniz, Urfa’dan özel getirilen okunmuş muskaları köpeğe yediriyor” ihbarıyla İ.K.’nın evine gittiğini belirterek “Köpeği bir kümeste pislik içinde hapsedilmiş bulduk. Bana, köpek ne kadar ağlar, havlar ise ayrıldığı sevgilisinin de o kadar acı çekeceğini söyledi” dedi. Barınak yetkilileri, İ.K. hakkında suç duyurusunda bulundu.(Güngör KARAKUŞ/AHT

Haberin Devamı