Gazete Vatan Logo

Sevgilisi camdan attı iddiası

İstanbul’da bir ilkokulda sınıf öğretmenliği yapan Şengül Karaca, dördüncü kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti.

Sevgilisi camdan attı iddiası

İstanbul’da bir ilkokulda sınıf öğretmenliği yapan Şengül Karaca, dördüncü kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Polis olayı şüpheli bulurken, iki görgü tanığı öğretmenin pencereden atıldığını iddia etti. Olayla ilgili evde bulunan öğretmenin sevgilisi tutuklandı.

Yere çakıldı

Olay önceki gece Beyoğlu’nda meydana geldi. Firuzağa İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Şengül Karaca, Beyoğlu Kocatepe Mahallesi Cambazoğlu Sokak’ta dördüncü katta bulunan evinin penceresinden gece 02.00 sıralarında düştü. Çığlıklar arasında yere çakılan öğretmen Karaca için komşuları ve çevredekiler hemen ambülans çağırdı. Olay yerine gelen ambulanstaki doktorlar, Şengül öğretmene ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ama öğretmen tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı.

Görgü tanıkları atıldı dedi

Karaca’nın evine giren polisler evde Karaca’nın erkek arkadaşı Hasan A.’yı buldu. Aşırı alkollü olan Hasan A. gözaltına alındı. Olayla ilgili iki görgü tanığı ise, öğretmenin pencereden atıldığını iddia ettiler. Öğretmenin atlamasının ardından pencerede bir kişiyi gördükleri iddiasında bulunan görgü tanıklarının ifadesini alan polis soruşturmayı genişletti. İfadesi alınan Hasan A. hakkındaki suçlamaları reddetti. Hasan A., emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı