Gazete Vatan Logo
Magazin Sevgililere kar darbesi

Sevgililere kar darbesi

Gece hayatını ve alışverişi canlandırması beklenen Sevgililer Günü, havanın gazabına uğradı. Günlerce öncesinden planlanan organizasyonlar erteleniyor, mekanlar ve mağazalar bomboş

İstanbul'u ikinci kez vuran yoğun kar yağışı, 14 Şubat Sevgililer Günü için haftalar öncesinden planlanan organizasyonları da bozdu. Sevgilisiyle özel bir gün geçirmek isteyenler ve sürpriz yapmak için günler öncesinden bilet alanlar hüsrana uğradı. Başta Sezen Aksu ve Sertab Erener olmak üzere birçok konser başka bir tarihe ertelendi, özel partiler iptal oldu. Mekanlar da sinek avlıyor. İşte şikayetler:

Gatto-Chocolate (Raşit Karakuş): Hava böyleyken eğlenmeye gitmek mümkün mü? Gatto'yu 2 gün kapattık. Chocolate açık ama orada da kimse yok. İş yapmak için Sevgililer Günü'nü bekliyorduk. O da bu şartlar altında mümkün görünmüyor. Bu iki günlük kar yağışından 20 milyar zarar ettik.

Reina (Ali Ünal): Dün akşam mekanda iki kişi vardı. Sevgililer Günü'nde de yüzde 75 iptalimiz var. Kimse bu hava koşullarında dışarıya çıkıp kendini riske atmak istemiyor. Gelecek olan yüzde 25'lik kısım da evleri mekana yakın olalar.

Günay Restaurant (Günay Tuncel): 14 Şubat rezervasyonumuz dolu. Fakat bu kar devam ederse yüzde 50'lik bir fire verebiliriz. Normal bir gece olsaydı yüzde 80'lik bir iptal söz konusu olurdu. Ama Sevgililer Günü'nde çiftlerin kara rağmen geleceğini düşünüyoruz.

14 Şubat konserlerinin çoğu haftaya ertelendi
* Sertab Erener-Galleria Alışveriş Merkezi 21 Şubat

* Erkin Koray-Babylon Performans Merkezi 18 Şubat

* Şehrazat Konserleri (Sezen Aksu, Nilüfer, Ajda Pekkan, Aşkın Nur Yengi, Emel Müftüoğlu, Muazzez Abacı)-İş Kültür Sanat Merkezi 18 Şubat

* Beyaz stand-up gösteri İptal edildi.

Haberin Devamı