Gazete Vatan Logo
Magazin Sets’de kimse doymadan kalkmıyor

Sets’de kimse doymadan kalkmıyor

Nişantaşı Atiye Sokak’a yeni bir soluk geldi; SETS Bites & Lounge... Kült sinema filmlerinden esinlenerek dekore edilen mekanın mönüsü ise kafanızı karıştırmayan ama lezzetli tatlardan ibaret. Sets’de yakın zamanda da canlı ve DJ performansları gerçekleşmeye başlayacak. Mekanı Sets’in müdürü Ekrem Şerif Egeli ile konuştuk.

Sets’de kimse doymadan kalkmıyor

Bu konsepte bir mekan oluşturma fikri, nasıl ortaya çıktı?

İstanbul için özel bir mekan yarattık. Konuklarımızı hafızalarımızda yer eden filmler ile küçük bir yolculuğa çıkarmak istedik. Herkes hayatın içinde küçük ya da büyük bir rol üstlenmiş, oynuyor. Bu rolü en iyi oynayacağınız bir mekan Sets… Ve diyoruz ki; “Madem ki hayat bir tiyatro, bir sahneye ihtiyacınız var… Sets’e buyurun. Bildiğiniz lezzetleri bilmediğiniz içeriklerle tadın ve ortamın keyfini doyasıya çıkarın. Kendi rolünüzü burada ortaya koyun.’’

Nasıl bir hizmet anlayışına sahipsiniz?

Sets Bites&Lounge, lezzetleri, kalitesi ve konsepti ile ‘comfort food’ hizmet anlayışını benimseyen bir işletme. Mar Grup Gıda Şirketi’ne bağlı olarak hizmet veriyoruz. Atmosferimiz, dekorasyonumuz, yemeklerimiz ve sunumumuz ile daha girişte çok özel bir mekan olduğumuzu konuklarımıza hissettiriyoruz.

Mutfağınızı kime emanet ettiniz?

Mutfağımızda tüm damak zevklerine hitap eden seçenekler mevcut. Aşçılarımız Damla Gürsoy, Necmi Aptırmak ve Cemal Durmuş’un maharetli elleri ile hazırlanan özel lezzetler şık sunumlar ile bir araya gelerek, misafirlerimize yemeğin dışında adeta görsel bir şölen sunuyor. Şeflerimizin mesajını misafirlerimize şöyle ileteyim; “Sonuçta mutfakta çalışıyoruz. Bir çorba, bir omlet, bir kahvaltı ve bir vejetaryen tabağı için kimseye ‘hayır’ diyemeyiz. Elimizdeki malzemeler ile kısa sürede, konuklarımızın beklentilerini en iyi şekilde karşılayabiliriz.” Kısaca mönümüzde dahi olmasa, konuklarımızın isteklerini karşılanabileceklerini ve misafirlerimizin arzusuna göre özel yemekler hazırlayabileceklerini iletiyorlar.

Haberin Devamı

Kuşadası’ndaki çiftliğimizden doğal malzemeler

Mönüde ön plana çıkan tatlar nelerdir?
Ürünlerinin bir bölümü Kuşadası’ndaki çiftliğimizden geliyor. Tüm yemekler tamamen doğal malzemeler ile hazırlanıyor. Özellikle şarküteri bölümümüz ve füme etlerimiz iddialı. Susamlı enginar, portakallı egzotik kısır, tirokafteri’yi mutlaka denemelisiniz. Ana yemeklerden ise organik tavuk, ev yapımı sucuk, beğendili somon kavurma, hindi ve kuzu tandır dikkat çeken lezzetler. Çıtır kabak, elmalı tart, tiramisu frozen ve cheesecake ise tatlarımızda iddialı olduklarımız. Küçük atıştırmalıklar, meze, salata, hamur işi, et ve tatlı çeşitleri ile zengin bir mönü ortaya koyuyoruz. Sets’de kimse doymadan kalkmıyor.
Canlı müzik gibi özel organizasyonlar da olacak mı?
Hizmet verdiğimiz Nişantaşı’ndaki Atiye Sokak, İstanbul’un kalbinin attığı bir lokasyon. Günün her saati burada bir hareket var. Biz de haftanın her günü hizmet veriyoruz. Sets’de hizmet anlayışımız ile konuklarımıza özel bir atmosferde, kendilerini değerli hissederek, ruhlarını ve karınlarını doyuracakları keyifli bir zaman vaat ediyoruz. Yemeklerimizle olduğu kadar, konsept gecelerimiz, canlı ve DJ performanslarımız ile de misafirlerimize keyifli dakikalar yaşatacağız.

Haberin Devamı