Gazete Vatan Logo
Magazin Sesi ile de iddialı

Sesi ile de iddialı

Kanal D’nin her Pazar yayınlanan Bodrum Masalı dizisi kendi yıldızlarını da çıkardı. Toprak Sağlam, dizide Gözde karakteri ile adından söz ettirdi. Sağlam, dizide şarkıları beğenilince yakın zamanda bir albüm çıkaracağının müjdesini verdi

Sesi ile de iddialı

Bodrum Masalı’na izleyiciden ilgi büyük. Siz de kısa sürede dizide ön plana çıkan karakterlerden biri oldunuz. Alışabildiniz mi ilgiye?

İşimi yapmaya başladığım ilk yıllardan beri güzel karşılıklar alıyorum benim için yeni sayılmaz bu duygu. Tabii ki bu denli sevilmek, ilgi görmek çok iyi hissettiriyor. Yarattığınız şeyin yerini bulması demek oluyor çünkü. Daha ne isteriz ki...

Dizide aynı zamanda çok da güzel şarkı söylediğinizi izledik. Albüm yapmayı düşündünüz mü?

Gelen tepkiler olağanüstü güzeldi. Albüm istediklerini yazmışlar, her an bir sürpriz yapabilirim. Şu an çalışıyoruz, her şey hazır gibi fakat doğru zamanlama benim için önemli. “Şimdi” diyeceğim zamanı bekliyorum ve hiç uzak değil.

Şöhretin rahatsız edici yanları var mı?

Beni rahatsız eden ciddi bir durum olmadı bugüne kadar. Hayatımın kontrolünün hala bende olmasından dolayı memnunum.

Hayal ettiğim noktaya yaklaştım bile

10 yıl sonrasının hayalini kurduğunuzda kendinize neler eklemek istiyorsunuz?

Öncelikle şu an üzerinde çalıştığım albümümü çıkarmak ilk hedefim. Kendi müziğimi yaptığım, haftada bir mutfağına girip spesyallerimi hazırladığım bir mekan açmak istiyorum. Kariyerimde hayal ettiğim noktaya yaklaştım. Ama 10 yıl deyince sanırım anne olmak da var kendime eklemek istediklerim arasında.

Haberin Devamı

Modunuz düştüğünde ne yaparsınız?

Kolay düşmem aslında ama insanım tabi ki. Spor yapıyorum, sevdiğim şarkıları dinliyorum ve söylüyorum. Gitar çalıyorum. Ailemle vakit geçiriyorum.

3 kelimeyle kendinizi nasıl anlatırsınız?

Kendimi anlatmayı pek beceremem ben. Yaşanarak anlaşılacak tiplerdenim biraz.

Sınırları zorlamak istiyorum

Kendiniz hakkında tek bir şeyi değiştirebilecek olsanız bu ne olurdu?

Hiçbir şeyi değiştirmek istemezdim. Toprak’ı seviyorum. Aynaya baktığımda gözlerimden ruhumu görebiliyor olmayı da... Fakat gamsız olmak isterdim azıcık.

İnsanların hakkınızda yanlış bildiği bir şey var mı?

Yalnızca ağzımdan çıkanlara inanıyorlarsa, yok.

Bodrum Masalı’ndan sonra kendinizi nasıl bir projenin içinde görmek istersiniz?

En az Bodrum Masalı kadar kaliteli ve performans yapabileceğim bir iş olması şart. Gözde karakteri kimsenin bende tipolojimden sebep, görmeyi hayal etmediği bir kadını ortaya çıkarmamı sağladı. Bundan sonra da şaşırtmak, sınırları zorlamak isterim.

Haberin Devamı