Gazete Vatan Logo
Magazin Sesi Çok Güzel 4.bölüm -izle Birinci kim olacak?

Sesi Çok Güzel 4.bölüm -izle Birinci kim olacak?

Fox Tv'nin yeni yarışma programı Sesi Çok Güzel 4.bölüm ile kaldığı yerden devam ediyor. Sesi Çok Güzel'in yeni bölümde neler yaşanıyor birinci kim olacak? Sesi Çok Güzel 4.bölüm ve detylar haberimizde..

Fox Tv'nin yeni yarışma programı Sesi Çok Güzel 4.bölüm ile seyircisiyle buluşuyor. Sesi Çok Güzel'in yeni bölümde birinci kim olucak?

SESİ ÇOK GÜZEL FİNAL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sesi Çok Güzel 4.bölüm özeti

Sibel can, Sertab Erener ve Gökhan Türkmen tüm türkiye'yi dolaşmaya ve yeni sesler keşfetmeye devam ediyor. Her hafta olduğu gibi 4. Bölüm de çok heyecanlı ve sesi çok güzel yarışmacıları ile başladı. Sesi Çok Güzel Sertab Erener'in 1. Yarışmacısı Halil ile başlıyor. Sibel Can, Sertab Erener'e atıfta bulunarak altın kartını kuralıyla tekrar yarışmaya dahil olan Melih Kahveci'nin performansını merak ettiğini söylüyor. Geceye damga vuran bir isim Sertab Erener'in takımında olan fırıncı Selami Bingöl, hem ses performansı hem de mesleği ile sohbet konusu olacak. Sibel Can ihbar üzerine gittiği Bursa'da Rana'yı izleyecilere dinletiyor. Bakalım bu hafta sesi çok güzel olan hangi yarışmacı finale gitmeye hak kazanacak?

Sesi Çok Güzel 4.bölüm fragmanı izle

Sibel Can
Jüri
Sibel Can, Sesi Çok Güzel ekibi ile yurdun dört bir yanındaki keşfedilmemiş yetenekleri keşfetmeye geliyor…
Sesin çok mu güzel. Ya da arkadaşın, eşin, dostun, akraban, evladın, kim varsa çevrende hatta kendini bile ihbar et. Her nerdeysen hangi ilde hangi köyde olursan ol, Sibel Can yanına gelsin seni ya da ihbar ettiğin kişiyi dinlesin. Mesleğin ne olursa olsun, ister marangoz, ister demirci, ister ev hanımı ol. İster rock söyle, ister pop. Sesin çok güzel ise Sibel Can gece gündüz demeden seni bulmaya geliyor…
Sertab Erener
Jüri
Sertab Erener ve Sesi Çok Güzel ekibi Türkiyenin dört bir yanını gezerek Sesi Çok Güzel olanları keşfetmeye geliyor.
Sertab Erener, takımına dahil etmek için hangi meslek dalında çalışırsa çalışsın, nerde yaşarsa yaşasın, Sesi Çok Güzel kim varsa evinde ya da iş yerinde bulup, dinleyip hayallerini gerçekleştirmeye geliyor. İster türkü söyle, ister sanat müziği söyle kendin ya da çevrende Sesi Çok Güzel kim varsa ihbar et Sertab Erener gelip dinlesin. ‘’Sesi Çok Güzel’’ seninde yıldızını parlatsın….
Gökhan Türkmen
Jüri
Sesi Çok Güzel ihbar hatlarına gelen telefonlar üzerine Gökhan Türkmen ve ekibi şehir şehir, cadde cadde, sokak sokak dolaşarak bir hevesle seni bulmaya ve yalnızlığına ortak olmaya geliyor. Sesini beğendiğin yakınlarını, akrabalarını, arkadaşlarını hatta kendini bile ihbar etmen yeterli. Sesin çok güzelse ister konfeksiyoncu, ister inşaatçı, istersen esnaf ol, ister yerli parça söyle ister yabancı tek yapman gereken ihbar etmek…

Haberin Devamı