Gazete Vatan Logo
Magazin Servise geldi

Servise geldi

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli ilişkisi belgelendi. Samyeli önceki geceyi ünlü komedyenin evinde geçirdi. Yılmaz, “Samyeli’nin otomobili kapınızda” diyen muhabirlere “Evet, servise geldi. Arkadaşlar ara sıra getirir” dedi.

Servise geldi

BİR süredir aşk yaşadıkları konuşulan Defne Samyeli ile Cem Yılmaz önceki akşam komedyenin Levent’teki evinde buluştu. Bir süre yalnız vakit geçiren ikiliye daha sonra Ozan Güven ve bir kadın arkadaşı da eşlik etti. Geceyi Yılmaz’ın evinde geçiren Samyeli, Mercedes otomobilini ünlü komedyenin villasının otoparkına çekti.

ÖĞLE saatlerinde evden çıkan Cem Yılmaz “Benden açıklama yapmamı bekliyorsunuz ama konuşmayacağım” dedi. “Defne Samyeli’nin Mercedes arabası sizin garajınızda duruyor, ne diyeceksiniz” diye soran muhabirlere ise şu yanıtı verdi: “Bizim evde servis var... Mercedes servisi. Arada arkadaşlar gelir, bırakırlar. Yarın da Ozan Güven Mini Cooper’ını getirecek!”

Komik oluyorsunuz

Samyeli’nin Mercedes otomobili sabah Yılmaz’ın garajındaydı. Evden ilk önce Cem Yılmaz ayrıldı. Öğle saatlerinde çıkan Samyeli “Cem Bey ile beraber misiniz?” sorusuna “Arkadaşlar komik oluyorsunuz” diye yanıt verdi. Ünlü sunucu otoparktan çıkarken telaştan öndeki arabaya çarptı. Arnavutköy’e giden Samyeli telefonunu elinden düşürmedi.

Haberin Devamı