Gazete Vatan Logo
Magazin Sertab hayranı çıktı

Sertab hayranı çıktı

Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek olan Can Bonomo, Sertab Erener'e hayran olduğunu itiraf etti

Türkiye'nin Eurovision temsilcisi Can Bonomo, kendisinin hazırladığı ve yaşadıklarını anlattığı haber bültenini sevenleriyle paylaştı. Bonomo, mayıs ayında single çıkaracağını da ilk kez bu yazısında paylaştı.

Can Saban'ın çektiği Eurovision klibimiz büyük ilgi uyandırdı. Klip için emek ve mesai harcayan arkadaşlara buradan da çok çok teşekkür ederim. Özellikle pek sevdiğim dostlarım Multitap'in klibimizde bize eşlik etmesi beni çok mutlu etti.

MANGA'YA SELAM OLSUN!

Manga ile sonunda tanışıp kaynaştık, ki ilk görüştüğümüz andan itibaren sanki yıllardır arkadaşmışız da bir türlü görüşme fırsatımız olmamış gibi bir iletişim yakaladık. Yaptığım işte beni ne kadar desteklediklerini ilk ağızdan bir kez daha duymak beni çok sevindirdi; hepsine selam olsun.

'SAÇMA SAPAN BİR ADAMA DÖNÜŞTÜM'

Sertab Erener ile de Bodrum'da bir eczanede karşılaşmış olmamız, kaderin bir şakası gibi oldu. Ona olan hayranlığım, bana verdiği güven duygusuyla birleşince çok heyecanlı ve saçma sapan bir adama dönüştüm ayaküstü. Bence çok gülmüştür sonra.

'OFİSİM BURASI MI SAYIN BAKAN?'

Egemen Bağış'ın beni fahri kültür elçisi ilan etmesi ve ardından benim Avrupa Birliği Bakanlığı İstanbul Ofisi'nde, "Benim ofis burası mı olacak şimdi sayın bakanım?" diye sormam, nereden baksanız geçtiğimiz ayın en bomba olayı oldu! Kendisine de bana verdiği sonsuz destek için sonsuz teşekkür ediyorum.

SINGLE GELİYOR

Mayıs ayında güzel bir single çalışmasıyla çıkageliyoruz. Konserlerde söylediğimiz ve herkesin epey coştuğu bir şarkının single'ı ve video klibi karşınızda olacak. Hangisi olduğunu yazmıyorum, o da sürpriz olsun.

Haberin Devamı