Gazete Vatan Logo

Serkan Kaya açıkladı: Bitti...

Türkiye'nin en büyük gençlik ve kış festivali 'Selfy Whitefest 2017'nin 3'üncü ve final etabının açılışını Serkan Kaya yaptı.

Serkan Kaya açıkladı: Bitti...

Hakan Kabil ve Emrah Göktaş’ın DJ performansının ardından BOF Otel’de sahneye çıkan Serkan Kaya, yaklaşık 4 saat süren sahne performansı ve şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelen yaklaşık bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

Biletleri günler öncesinden tükenen koneri öncesinden basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serkan Kaya, "Haftalar öncesinden yerlerimiz tükenmiş. Yıllar önce yaptığım şarkıların emeğini şimdi alıyorum. Ayrıca yeni albümümde bitti. Albümde 15 arabesk şarkı var. Bugüne kadar olan şarkılarım çok iyiydi ama bu şarkılar onlardan da iyi. 2 yıl boyunca sevenlerimize bu şarkıları söyleyeceğiz” dedi.

"BABAM ANNEMİN BAŞINA TAŞ ATMIŞ"

Aşka inanmayanları tedavi edeceğini ve şimdiki aşkların sadece adının aşk olduğunu belirten Kaya, "Aşka inanmayanlar varsa onları aşka inandırıp tedavi edeceğiz. Gençler sosyal medyada birbirlerini görmeden aşık oluyorlar. Benim babam kuşa taş atarken yanlışlıkla annemin kafasına düşmüş. Komşu çocukları aşık olmuş. O zamanki aşklarla şimdiki aşklar arasında çok fark var" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"AŞK ADAMINI OYNARIM"

Geçtiğimiz haftalarda bir dizide rol almasının kendisine hatırlatılması üzerine Serkan Kaya, "Dizi ve sinema çok farklı bir sektör. Bunları yapmak için müziğe ara vermeliyim ama şuan kesinlikle öyle bir düşüncem yok. Ama ileride olursa sinema filminde rol almak isterim. Eğer öyle bir şey olursa da aşk adamını canlandırırım. O film de Anadolu’nun mertliğini ve duruşunu yansıtmak isterim" ifadelerini kullandı.

"BALIKSIRTI KIZAKLARDA KAYARDIM"

Çocukluğunda balıksırtı kızaklarla kaydıklarını ama şimdilerde sakatlanıp sahneye çıkamamaktan korktuğu dile getiren ünlü şarkıc, "Sivas’ta çocukluk yıllarımda kış aylarında balıksırtı kızaklarla kayardık. Ama bu takımlarla pek tecrübem yok. Birde yoğun bir konser programım var her sanatçı gibi bende düşüp bir yerlerimi kırarım diye korkuyorum. Bunun için kayak yapmaktan kaçınıyorum" dedi.