Gazete Vatan Logo

Seri katil Atalay Filiz'le selfie çeken polis tepki topladı

Uzun uğraşlar sonucu İzmir'de yakalanan seri katil Atalay Filiz'le, İzmir Emniyeti'nde görevli olduğu iddia edilen bir polis memuru özçekim yaptı.

Seri katil Atalay Filiz'le selfie çeken polis tepki topladı

İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı olarak aranan Atalay Filiz, İzmir'de yakalandı. Filiz, sürdürülen cinayet soruşturması kapsamında İstanbul'a gönderildi. Menderes ilçesinde sabah saatlerinde yakalanmasının ardından getirildiği İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün Bozyaka'daki hizmet binasında işlemleri tamamlanan Atalay Filiz, sağlık kontrolünden geçirildi.

'GEL ABİ YAPALIM'

Seri katil Atalay Filiz'in İzmir Emniyeti'ndeki sorgusu sürerken, İzmir Emniyeti'nde görevli olduğu iddia edilen bir polis gülerek Atalay Filiz'i yanına alıp, "Bir selfie yapayım seninle gel. 3 sene kaçmayı başardınya bu memlekette seni tebrik ediyorum. Sana ne diyeceğimi bilmiyorum artık" diyor. Atalay Filiz ise gayet sakin bir şekilde, "Gel abi yapalım" diyor. Görüntülerin sosyla medyada yayılmasının ardından, selfie çeken polis tepki toplamaya başladı.

GARSONLUK VE BEKÇİLİKLE BU PARA BİRİKİR Mİ?

İzmir’de yakalanan 3 kişinin katil zanlısı Atalay Filiz’in, çantasından 5 sahte nüfus cüzdanı, 4 sahte sürücü belgesi, bazıları sahte kimlikleri çıkartıldığı öğrenilen 14 banka kartı, kredi kartı, 10 bin lira ve 3 bin 500 Euro para çıktı.

Haberin Devamı

Polisteki ilk ifadesinde gündüzleri garsonluk, geceleri de bekçilik yaptığını, günde 16-17 saat çalıştığını, arta kalan zamanlarında ise uyuduğunu söyleyen Atalay Filiz’in üzerinden çıkan paranın, garsonluk ve bekçilik yapılarak biriktirilemeyeceği, sahte kimliklerde çıkarttığı kredi kartlarından, limitleri kadar para çekmiş olabileceği değerlendiriliyor. Filiz’in para kaynağının yanı sıra, güvenlik kameralarına yansıyan, ancak yakalanırken yanında bulunmayan valizlerinin yerinin tespiti için çalışmalar sürdürülüyor.

LİSTEDEN FİLM İSİMLERİ ÇIKTI

Bu arada çantadan çıkan ve Filiz’e ait el yazısıyla not alındığı düşünülen bazı film isimleri ve farklı konularla ilgili notlar aldığı dikkat çekiyor.

Filmlerin arasında, ünlü yönetmen Quentin Tarantino’ya ait ve seri katil çiftin konu edildiği ’Katil Doğanlar’ ile ’Olağan Şüpheliler’, ’Rezervuar Köpekleri’, ’Kardeş Gibiydiler’, ’Ölü Ozanlar Derneği’ ve ’Ucuz Roman’ gibi filmlerin İngilizce adlarıyla bulunması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Ayrıca Atalay Filiz’in üzerinde bulunan küçük not kağıtlarında Fransa’da bazı kişilere ait telefon numaraları da bulundu.

Atalay Filiz İstanbul'a getirildi
3 kişinin cinayet zanlısı olarak aranan ve İzmir'de yakalanan Atalay Filiz İstanbul'a getirildi.