Gazete Vatan Logo

Seri cinayetlerde flaş gelişme!

Fatih'te 3 kişiyi Esenyurt'ta da 1 kişiyi öldüren Deniz Şahin'in tek olmadığı belirlendi

İSTANBUL’da 1’i kadın 4 kişiyi öldüren katil zanlısı Deniz Ş.’nin kamera görüntülerine ulaşıldı. Zanlı Fatih’de Aziz Caner Emre’yi ve Esenyurt’ta Harun Koçalı’yı öldürdükten sonra kaçarken civardaki işyeri güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Öte yandan Aziz Caner Emre cinayetinde Deniz Ş.’nin yanında bulunan beyaz tişörtlü kişinin isminin B.K. olduğu belirlendi. Şüpheli aranıyor.


İstanbul Fatih’te 3 gün önce 3 saat arayla 3 cinayet işleyen ve bir gün sonra bu kez Esenyurt’ta başka bir kişiyi öldüren Deniz Ş.’nin kamera görüntüler ortaya çıktı. Polis tarafından sürdürülen soruşturmada,olayların gerçekleştiği civarda bir çok kamera incelendi. Fatih’de Aziz Caner Emre’yi öldüren katil zanlısı Deniz Ş.,olaydan sonra handan çıkıp kaçarken,bir işyerinin güvenlik kamerasına takıldı. Elde edilen görüntülerde zanlı Deniz Ş. Saat 16:13.’de hanın içine giriyor. Olaydan 6 dakika sonra zanlı Deniz Ş. Handan koşarak çıkıyor. Polis bu sırada Deniz Ş.’yi içeri girdiği sırada dışarda bekleyen beyaz tişörtlü bir kişi daha belirledi. İsminin B.K. olduğu ve Deniz Ş.’nin arkadaşı olduğu tespit edilen bu kişiyi bulmak için çalışma başlattı.

Şüphelinin son cinayetini işlediği Esenyurt’ta bir işyerinde elde edilen güvenlik kamera görüntülerinde ise Harun Koçalı’nın aracı uzaktan gözüküyor. Olayın gerçekleştiği noktayı görmeyen kamera, saldırı gerçekleştirildikten sonra katil zanlısı Deniz Ş, kaçarken kameraya takılıyor. Zanlı kaçtıktan sonra,saldırıya uğrayan Harun Koçalı’nın aracı kapısı açık bir şekilde geri geri geldiği görülüyor.

Yetkililer olayla ilgli soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü belirttiler.

Haberin Devamı