Gazete Vatan Logo
Magazin Serhat Akın'dan hodri meydan: O yürek varsa...

Serhat Akın'dan hodri meydan: O yürek varsa...

Survivor 2017'nin favori isimlerinden Serhat Akın, ünlüler takımındaki coconut ve balık tartışması sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Serhat Akın'dan hodri meydan: O yürek varsa...

Survivor 2017'nin favori isimlerinden Serhat Akın, ünlüler takımındaki coconut ve balık tartışması sonrası değerlendirmelerde bulundu. Düşüncelerini yakın olduğu isimlerle paylaşan eski futbolcu, "Delikanlı gibi burada söylesin" dedi.

Ünlüler takımında yer alan Serhat Akın, İlhan Mansız ve Furkan Kızılay ile sohbet ederken, 'gruplaşma var' iddiasını ortaya atanlara sert tepki gösterdi.

"O YÜREK VARSA..."

Eski milli futbolcu, "Gruplaşmayı konuşan ilk önce kendi düşünsün, kendini sorgulasın. Ortaya bir şey atmasın. Ben gruplaşma olduğunu sezersem, giderim ve delikanlı gibi suratına söylerim. Bir sıkıntısı varsa, delikanlı gibi burada söylesin. O yürek varsa 'Sizde gruplaşma var, hayrola' desin. Öyle arkadan konuşmayacak. Kim öyle bir şey düşünüyorsa gelip söyleyecek" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde ünlüler adasında yaşanan tartışmasının ardından Serhat Akın, Sema Apak, İlhan Mansız ve Furkan Kızılay, yemeklerini ayrı yapmaya başlamıştı. (Milliyet)

[[SurveyID127]]

Haberin Devamı