Gazete Vatan Logo
Magazin Serenay Sarıkaya şan dersi alıyor

Serenay Sarıkaya şan dersi alıyor

Serenay Sarıkaya, yeni filminde ‘acıların kadını’ olarak bilinen şarkıcı Bergen’i canlandıracak. Filmde Bergen’in unutulmaz arabesk şarkılarını da söyleyecek olan oyuncu, özel bir hocadan şan dersleri almaya başladı.

Serenay Sarıkaya şan dersi alıyor

'Alice' müzikalindeki performansıyla beğeni toplayan Serenay Sarıkaya, bu kez beyazperdede izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, ‘acıların kadını’ olarak bilinen şarkıcı Bergen’in hayatını konu alan filmde başrolü üstlenecek.

Sarıkaya, bu yaz çekimlere başlanması planlanan film için çalışmalarına hız verdi. Sesinin güzelliğiyle bilinen oyuncu, filmde Bergen’in 'Acıların Kadını', 'Sen Affetsen Ben Affetmem', 'Yıllar Affetmez' gibi unutulmaz şarkılarını seslendirecek. Bugüne kadar gelen albüm tekliflerini reddeden Sarıkaya, film için stüdyoya girmeye ikna oldu. Özel bir hocadan şan dersi almaya başlayan Sarıkaya’nın rolü için çok heyecanlı olduğu öğrenildi.

"BERGEN RÜYA PROJEM"

Serenay Sarıkaya, geçen sene bir dergiye verdiği röportajda yeni filmi için şunları söylemişti:

“Bergen ile yatıp Bergen ile kalkıyorum. Rüya projem. Hakikaten benim kariyerimde çok önem verdiğim bir iş bu. O yüzden hiçbir şeyin aceleye gelmesini istemiyoruz. Bu projeyi hakkıyla gerçekleştirmeyi çok istiyoruz. Daha emin adımlarla, içimize sindire sindire ilerliyoruz.”

Haberin Devamı