Gazete Vatan Logo
Magazin Serenay Sarıkaya’ neden YGS sınavına giremedi?

Serenay Sarıkaya’ neden YGS sınavına giremedi?

Serenay Sarıkaya, yoğunluk yüzünden YGS sınavını kaçırdığı haberlerine açıklık getirdi. Sarıkaya sınava neden giremediğini açıkladı...

Serenay Sarıkaya’ neden YGS sınavına giremedi?

Milyonlarca öğrenci 12 Mart Pazar günü hayatlarının en önemli sınavlarından birine girdi. Bu sınav için hazırlanan isimler arasında Serenay Sarıkaya da vardı.

Sosyoloji okumak isteyen güzel oyuncu, geçtiğimiz eylül ayından bu yana üniversite sınavlarına hazırlanıyor, haftanın 3 günü özel ders alıyordu. Ancak çıkan haberlere göre, Sarıkaya uyuyakaldığı için sınavı kaçırmıştı.

'Fi' dizisinin Bebek’teki setinde uyuyakaldığı için sınavı kaçırdığı iddialarını yalanlayan Sarıkaya, "Bu doğru değil, sınavı yoğun tempodan dolayı kaçırdım. Bir dahaki sefere inşallah" dedi.

SEVİŞME SAHNELERİ OLAY YARATTI
Dizinin geçen haftalarda yayınlanan fragmanında yer alan Serenay Sarıkaya ile Mehmet Günsür'ün sevişme sahneleri olay yaratmıştı.
Serenay Sarıkaya, bu sahnelerin sevgilisi Kerem Bursin ile aralarını açtığı iddialarına “Kerem ile işimize asla kısıtlama getirmeyiz. Birbirimizin işine karışmayız” şeklinde cevap vermişti.

Haberin Devamı