Gazete Vatan Logo
Magazin Serenay Sarıkaya iddialara sert yanıt verdi!

Serenay Sarıkaya iddialara sert yanıt verdi!

Arda Turan ile ilgili aşk iddialarına karşı sessiz kalan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya olayın büyütülmesine dayanamayarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Serenay Sarıkaya sustuğu için iddiaların büyümesine çok sinirlendi.

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Arda Turan’ın ismini yazmadan hakkında çıkan aşk dedikodularına sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yanıt verdi. Sarıkaya, çıkan haberlere cevap vermemenin onu kabul ettiği anlamına gelmediğini söyleyerek, özel hayatıyla ilgili konuşmak istemediğini yazdı.

Serenay Sarıkaya, “Benimle hiç alakası olmayan bir konunun bir gazete haberiyle başlayıp bugün her yerde ciddiye alınıp konuşuluyor olması ve bir debütün sorumluluğun tarafıma yıkılmasına hayret ediyorum.

Böyle bir şey söz konusu bile değildir!!! Şimdiye kadar özel hayatımla ilgili konuşmayı seven bir insan olmadım olmakta istemiyorum. Bu benim özelim, seçimimdir.!! ama sessiz kalmak da her yazılanı kabul etmek anlamına gelmemeli. Herkesin daha özenli ve saygılı olmasını rica ediyorum”