Gazete Vatan Logo

Seren Serengil, Yaşar İpek ile evleniyor mu? Yaşar İpek kimdir?

Seren Serengil, Yaşar İpek ile evleniyor mu? Yaşar İpek kimdir? Sorularının yanıtları gündemde sıkça araştırılıyor. Günlerdir gündemden düşmeyen Seren Serengil'in sevgilisi Yaşar İpek ile evleneceği konuşuluyor. Peki Yaşar İpek kimdir?

Seren Serengil, Yaşar İpek ile evleniyor mu? Yaşar İpek kimdir?

Seren Serengil, Yaşar İpek ile evleniyor mu? Yaşar İpek kimdir? sorusunun yanıtları sıkça araştırılıyor. Seren Serengil, Duymayan Kalmasın programında sevgilisi Yaşar İpek ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte merak edilenler...

Serengil'in, Duymayan Kalmasın programında açıklaması:

"Arkadaşlığımız başladı. Öyle hassas bir dönemde karşıma çıktı ki... Kayıtsız kalamıyorsun. Yalnız geçirdiğim uzun bir süreç var. Onun bu kadar yanımda durması bir şeyler hissetmeme neden oldu. Onun güzel özelliklerine kayıtsız kalmak mümkün değil."

YAŞAR İPEK KİMDİR?
Yaşar İpek, 22 Aralık 1980 tarihinde dünyaya gelmiştir. Diyarbakır'da hayata gözlerini açan İpek, 1983 yılı itibariyle ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşmiştir.
Müziğe ve sinemaya çocuk yaşta başlayan Yaşar İpek, 6 yaşındayken ailesine ait film şirketinin yapımı olan sinema filmi ile sinemaya başlamıştır. Daha sonra, on yaşına kadar 9 adet sinema filminde cocuk yıldız olarak rol almıştır.
Askeri görevini tamamladıktan sonra, aşık olduğu mesleği yapmaya karar verir. 2003 - Bir Alo De, 2005 - Sözüm Ona Sevdin, 2007 - Arada Bir, 2010 – Eyvah, 2012 - Kapı Zili, 2015 – Sus, 2016 – Haybeye İsimli çalışmalarıyla geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Yaşar İpek, Yalnız Kalacaksın şarkısı ile 2 Mayıs 2017 Salı günü, tüm dijital platformlarda dinleyicisi ile buluşmuştur.
Yaşar İpek, 14 Şubat 2018'de Sevgililer Günü'ne özel olarak Seren Serengil ile düet yapacaktır.

Haberin Devamı