Gazete Vatan Logo
Magazin Seren Serengil ile Yaşar İpek'ten şartlı barışma!

Seren Serengil ile Yaşar İpek'ten şartlı barışma!

Seren Serengil, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla Yaşar İpek ile barıştığını duyurdu. İkili avukatları aracılığıyla ise birbirlerine yasak koydu.

Seren Serengil ile Yaşar İpek'ten şartlı barışma!

Seren Serengil ile Yaşar İpek'in evlilik haberi beklenirken ayrılık haberi gelmişti. Seren Serengil, eski sevgilisi Özay Bakır'ın annesini arayınca Yaşar İpek ilişkiyi bitirmişti. Ayrılıktan bir süre sonra Yaşar İpek başka bir kadınla el ele görüntü vermişti.

Bunun üzerine Yaşar İpek programa telefonla bağlanarak Seren Serengil'i çok sevdiğini, ele ele tutuştuğu kişinin çok yakın bir arkadaşı olduğunu ve Serengil'i kıskandırmak için onun elini tuttuğunu itiraf etmişti.

Seren Serengil ile Yaşar İpek barıştı. Seren Serengil güzel haberi sosyal medya hesabı üzerinden bu sözlerle duyurdu:

"Bazen çok sevgiden sen olmaktan sen gibi davranmaktan çıkarısn... Ben sevdigim kadını kırdım ama onunda benim kalbimi iyi bildiğini biliyorum. Sevenlerimizi üzdüğümüz için özür dilerim. Yaralarımızı sarabilmek ve guzel kararlarımızı sizlerle paylaşabilmek adına biraz yalnız kalmaya ihtiyacimiz var... Sevenler sevenleri anlar, anlamanız dilegiyle... Yaşar. (Benim de sana kızıp yapmış olduğum paylaşımlar için senden özür dilerim. Sadece huzur istiyorum artık, seni seviyorum. Sero.)"

Haberin Devamı