Gazete Vatan Logo

Serdar Bilgili’den ‘Nişantaşı Portreleri’

İş adamı ve fotoğraf sanatçısı olan Serdar Bilgili’nin Nişantaşı ile özdeşleşen 35 kişiyi fotoğrafladığı ‘Nişantaşı Portreleri’ adlı sergisi Nişantaşı’nda açıldı

Serdar Bilgili’den ‘Nişantaşı Portreleri’

İş adamı Serdar Bilgili’nin Nişantaşı semti ile özdeşleşen 35 ismi fotoğrafladığı ‘Nişantaşı Portreleri’ adlı fotoğraf sergisi Nişantaşı’nda açıldı. Valikonağı Caddesi üzerinde inşaatı devam eden VK108 rezidansın dış cephesinde gerçekleşen sergi, ayrıca 4 bin 910 m2’lik alanıyla dünyanın bir yapı üzerindeki en büyük açık hava fotoğraf sergilerinden biri. Siyah beyaz çekilen portreler için poz verenler arasında Alara Akdoğu, Ali Esad Göksel, Ayşe ve Ece Ege, Ayşem Saraçoğlu, Ayten Danışman, Bahar Korçan, Burcu Esmersoy, Canan Aydınol, Canan Göknil Eryurt, Cevat Genç, Dilek Hanif, Doğan Çakıt, Eda Taşpınar, Engin Ege, Ercan Gümüşkaya, Erol Kaynar, Ersoy Çetin, Ferhan İstanbullu, Feridun Ügümü, Galip Gürel, Gülsen Genç, Güneri Civaoğlu, Hatice Aslan, Hayri İnönü, Levent Erden, Mahmut Anlar, Mahmut Berkman, Muammer Yaprakgül, Mustafa Taviloğlu, Nil Karaibrahimgil, Raffi Portakal, Ramazan Üren, Serdar Aktolga, Serdar Erener ve Tolga Sezgin gibi sanat, iş ve cemiyet hayatının ünlü simaları var.

Haberin Devamı

Çok heyecanlandım

Dört ay süren hazırlık dönemiyle ilgili Bilgili, “Sıradan bir bina giydirmesi, beni çok heyecanlandıran bir sanat projesine dönüştü. Zorlu bir çalışma süreciydi. Umarım keyif alırlar” dedi.