Gazete Vatan Logo
Magazin Serçe Sarayı dizisi çok yakında Star TV'de

Serçe Sarayı dizisi çok yakında Star TV'de

Songül Öden ve Okan Yalabık Star TV'de yakında yayınlanacak olan Serçe Sarayı dizisiyle ekranlara dönüyor. Peki Serçe Sarayı dizisinin konusu ne? Hangi oyuncular rol alacak?

Songül Öden, bir yıl aradan sonra dizi setlerine dönüyor. Son olarak “Umutsuz Ev Kadınları” dizisinde Yasemin’i canlandıran Öden, yakında “Serçe Sarayı” adlı yeni diziyle seyirci karşısına çıkacak. Songül Öden’in başrolünde yer alacağı dizinin başrolünde yer alacak erkek oyuncu da belli oldu. En son Muhteşem Yüzyıl’da oynadığı Pargalı İbrahim rolüyle oyunculuğunu konuşturan ve uzun süredir ekranlardan uzak kalan başarılı aktör Okan Yalabık, Öden’in partneri olarak izleyici karşısına çıkacak.

Yapımcılığını Endemol’un üstlendiği, senaryosunu Funda Alp’in kaleme aldığı diziye çok inandığını belirten Öden, “Hikayeyi çok sevdim ve bu projede yer almak istedim. O nedenle teklifi çok düşünmeden kabul ettim” dedi. Senaristliğini Funda Alp’in, yönetmenliğini Mesude Erarslan Tekin’in, yapımcılığını ise Endemol’ün üstlendiği dizi, dul bir kadının yaşadığı olayları anlatacak. Serçe Sarayı dizisinin yeni yılda Star’da başlaması planlanıyor.