Gazete Vatan Logo

Seramik Dünyası Tüyap'ta buluşuyor

UNICERA, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24 – 28 Şubat 2015 tarihleri arasında 27. kez gerçekleşecek.

Tüyap tarafından organize edilen, Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğiyle düzenlenen, alanında dünyanın en büyük ikinci fuarı olan UNICERA, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24 – 28 Şubat 2015 tarihleri arasında 27. kez buluşuyor.

26 Şubat – 2 Mart 2014 tarihleri arasında 26’ncısı düzenlenen UNICERA, 10 salon 86.000 m2 kapalı sergileme alanında 91 ülkeden 67.229 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Seramik, banyo, mutfak sektörünün önde gelen firmalarının yer aldığı ve yurtdışı ziyaretçi kategorisinde son 4 yılda yüzde 53 büyüme kaydeden UNICERA, Avrupa’dan Yakın Asya’ya, Rusya’dan Ortadoğu’ya, Afrika’dan Türkî Cumhuriyetlere kadar dünya çapındaki önemli alıcılarla tanışma ve iş birliği imkânı sağlıyor.

Seramik sektörünün takvimindeki en önemli günler arasında yerini alan UNICERA, 2015’te de yoluna büyüyerek devam ediyor. Katılımcı ve ziyaretçilerini 11 salon 98.000 m2 kapalı sergileme alanında buluşturmayı hedefleyen UNICERA, geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Ortadoğu’dan Balkanlar’a, Doğu Avrupa’dan Karadeniz’e, Avrupa’dan Afrika’ya birçok ülkeden Alım Heyeti organizasyonu düzenleyen UNICERA, 2015’te de Türk seramik sektörünü yeni pazarlara ulaştırmayı ve yeni alıcılarla buluşturuyor.

UNICERA, 24 – 28 Şubat 2015 tarihleri arasında geniş ürün yelpazesi ve yarattığı iş imkânlarıyla Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde katılımcı ve ziyaretçilerin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Ev sahipliğini TİMFED Başkanı Kemal Çelik’in yaptığı bu büyük buluşma, yeni ev alacakları ve evini yenileyecekleri de yakından ilgilendiriyor. Uygun fiyatlar ve birbirinden orijinal ürünler de fuarda gözlerden kaçmıyor.