Gazete Vatan Logo
Magazin Sensiz Olmaz 43. bölüm fragmanı yayınlandı!

Sensiz Olmaz 43. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Sensiz Olmaz 43. bölüm fragmanı yayınlandı. İlgi ile takip edilen gündüz kuşağı dizisi Sensiz Olmaz son yayınlanan 43. yeni bölüm fragmanıyla nefesleri kesecek. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Sensiz Olmaz 43. bölüm fragmanı...

Sensiz Olmaz 43. bölüm fragmanı yayınlandı!

Sensiz Olmaz ekrana gelen yeni bölümleriyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 43. bölüm fragmanı yayınlanan Sensiz Olmaz yine soluk soluğa izlenecek. İşte Sensiz Olmaz son yayınlanan 43. yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde yer alıyor...

SENSİZ OLMAZ 43. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SENSİZ OLMAZ 43. BÖLÜM ÖZETİ

Paro’nun tablosunu gören Mayra, Rudra’nın o resmi kendisi için yaptığını düşünür ve Rohit ile evlenmekten vazgeçer. Rudra ise ona Paro’dan başkasını sevemeyeceğini söyleyince o evine geri dönmek üzere Ranawat konağından ayrılır. Ancak Dhruv’un fenalaşması Mayra’nın planlarını bozar.

Mayra, Rudra’nın kendisi hakkındaki düşüncelerini merak etmektedir ancak ondan aldığı beklenmedik cevap tüm hayallerini suya düşürür.

Maithili Rudra ve Mayra arasında duygusal bir bağ olduğundan şüphelenmektedir ve ikiliyi Rudra’nın odasında bir arada görünce şüphelerinde haklı olduğunu sağlar. Paro’nun resmini gören Mayra, Rudra’nın onu kendisine karşı duyduğu sevgiden dolayı yaptığını düşünerek nişanlısı Rohit’i arayarak onunla evlenmek istemediğini söyler.

Haberin Devamı

SENSİZ OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mayra ile arkadaş olan Rudra ona kendisi hakkındaki düşüncelerini anlatır. Maithili’nin Rudra’yı evlendirme çabaları sonuç vermez. Diğer yandan Rudra, fidye almak için Mayra’yı kaçıran adamların planlarını bozar.
Rudra, Mayra ile arasında yaşananlardan dolayı ondan özür diler ve kendisi ile arkadaş olmak istediğini söyler. Maithili, Rudra ile evlenmesi için Samrat’ın bir tanıdığını eve davet eder ancak hem Rudra hem de Dhruv bu evliliğe karşı çıkar. Eve sare satmak için gelen iki hırsız Mayra’nın varlıklı bir aileye sahip olduğunu anlayınca onu kaçırır ve yüklü miktarda fidye ister.
Durumu haber alan Rudra, Mayra’yı kurtarmak için harekete geçer. Rudra’nın Mayra’yı kurtarmasının ardından ikili arasındaki bağ giderek kuvvetlenir. Cesaretini toplayan Mayra, Rudra’ya kendisini sevdiğini söylediğinde neler olacak?

Haberin Devamı