Gazete Vatan Logo
Magazin Sensiz Olmaz 42. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle

Sensiz Olmaz 42. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle

Sensiz Olmaz 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranında yayınlanan sevilen dizi Sensiz Olmaz 42. bölüm fragmanında Rudro ve Parvati arasında neler yaşanacak? Sensiz Olmaz 42. bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Sensiz Olmaz 42. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle

Kanal 7 ekranında yayınlanan reyting rekorları kıran dizi Sensiz Olmaz 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hafta içi her gün ekrana gelen Sensiz Olmaz 42. bölüm fragmanında Rudro ve Parvati arasında neler yaşanacak? Sensiz Olmaz dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

SENSİZ OLMAZ 42. BÖLÜM ÖZETİ

Mayra ile arkadaş olan Rudra ona kendisi hakkındaki düşüncelerini anlatır. Maithili’nin Rudra’yı evlendirme çabaları sonuç vermez. Diğer yandan Rudra, fidye almak için Mayra’yı kaçıran adamların planlarını bozar.

Rudra, Mayra ile arasında yaşananlardan dolayı ondan özür diler ve kendisi ile arkadaş olmak istediğini söyler.

SENSİZ OLMAZ 42. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Maithili, Rudra ile evlenmesi için Samrat’ın bir tanıdığını eve davet eder ancak hem Rudra hem de Dhruv bu evliliğe karşı çıkar. Eve sare satmak için gelen iki hırsız Mayra’nın varlıklı bir aileye sahip olduğunu anlayınca onu kaçırır ve yüklü miktarda fidye ister. Durumu haber alan Rudra, Mayra’yı kurtarmak için harekete geçer. Rudra’nın Mayra’yı kurtarmasının ardından ikili arasındaki bağ giderek kuvvetlenir. Cesaretini toplayan Mayra, Rudra’ya kendisini sevdiğini söylediğinde neler olacak?

Haberin Devamı

SENSİZ OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ranawat konağına yerleşen Mayra, Rudra dışında tüm aile bireylerinin sevgisini kazanmıştır. Rudra’nın yanlış anlamaları sonucu ikili arasında iyice artan gerilim zamanla yumuşamaya başlamıştır.

Mayra’nın konakta kalmak için ödeyeceği kira miktarını duyan Sumer, Rudra ile karşı karşıya gelmeyi göze alarak ona konaktaki odasını verir.

Dhruv’un anne özlemi ve Mayra’nın Paro’ya olan benzerliği yüzünden kafası karışan Rudra nasıl hareket etmesi gerektiğini bilmemektedir. Mayra’nın Rudra’ya yönelik suçlamalarına daha fazla katlanamayan Maithili, ona Paro hakkındaki gerçekleri anlatır. Duydukları karşısında çok etkilenen Mayra, Rudra’nın kendisine neden düşmanca davrandığını anlamıştır.