Gazete Vatan Logo
Magazin Sensiz Olmaz 41. bölüm fragmanında romantik anlar!-izle

Sensiz Olmaz 41. bölüm fragmanında romantik anlar!-izle

Sensiz Olmaz 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bugün ekrana gelecek olan Sensiz Olmaz 41. bölüm fragmanında nefes kesen sahneler izleyenleri ekrana bağlayacak. Sensiz Olmaz 41. bölüm fragmanı son bölüm detayları ve tüm merak edilenler haberimizde...

Sensiz Olmaz 41. bölüm fragmanında romantik anlar!-izle

Kanal 7 ekranında yayınlanan sevilen dizi Sensiz Olmaz ekrana gelen yeni bölümleri ile büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Hafta içi her gün ekrana gelen Sensiz Olmaz 41. bölüm fragmanı ile 31 Mayıs Salı saat 16:00'da ekrana gelecek. Reyting rekorları kıran dizi Sensiz Olmaz 41.yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

SENSİZ OLMAZ 41. BÖLÜM ÖZETİ

Ranawat konağına yerleşen Mayra, Rudra dışında tüm aile bireylerinin sevgisini kazanmıştır. Rudra’nın yanlış anlamaları sonucu ikili arasında iyice artan gerilim zamanla yumuşamaya başlamıştır.

SENSİZ OLMAZ 41. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Mayra’nın konakta kalmak için ödeyeceği kira miktarını duyan Sumer, Rudra ile karşı karşıya gelmeyi göze alarak ona konaktaki odasını verir. Dhruv’un anne özlemi ve Mayra’nın Paro’ya olan benzerliği yüzünden kafası karışan Rudra nasıl hareket etmesi gerektiğini bilmemektedir. Mayra’nın Rudra’ya yönelik suçlamalarına daha fazla katlanamayan Maithili, ona Paro hakkındaki gerçekleri anlatır. Duydukları karşısında çok etkilenen Mayra, Rudra’nın kendisine neden düşmanca davrandığını anlamıştır. İkili arasında Dhruv yüzünden başlayan tartışma zamanla yumuşasa da Rudra’nın ön yargıları hala kırılmamıştır. Mayra ve Rudra arasında neler yaşanacak?

Haberin Devamı

SENSİZ OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mayra ile karşılaşan Rudra yeniden eski günleri hatırlar ve yüreğinde büyük bir acı hisseder. O artık Dhruv’u Mayra’nın annesi olmadığına ikna etmeye çalışacaktır. Öte yandan Ranawat ailesinin yanına gelen Mayra konakta kalmak istediğini söyler.

Dhruv okula giderken tesadüf eseri Mayra ile karşılaşır ve onun Paro’ya olan benzerliğinden dolayı kendisine anne diye seslenir. Mayra’nın amcası yeğenini koruması için Rudra ile anlaşır ancak Rudra kaderinin kendisine acımasız bir oyun oynadığını düşünür ve bu işi kabul etmez. Rudra’nın işi kabul etmeme sebebini merak eden Mayra ise Ranawat ailesinin yeni konağına gider. Başta Mohini olmak üzere herkes büyük bir şaşkınlık yaşar. Konağı gezen Mayra burada kiracı olarak kalmak istediğini söyler ancak Rudra buna müsaade etmez ve onu kovar. Rudra ve Mayra tekrar bir araya gelecek mi?

Haberin Devamı