Gazete Vatan Logo
Magazin Sensiz Olmaz 40. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Sensiz Olmaz 40. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Sensiz Olmaz dizisinin 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük bir ilgi ile takip edilen Sensiz Olmaz 40. bölüm fragmanında enteresan gelişmeler yaşanıyor. İşte merak edilen soruların yanıtlar ve Sensiz Olmaz son yayınlanan 40. yeni bölüm fragmanı...

Sensiz Olmaz 40. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Kanal 7 ekranlarının vazgeçilmez dizisi Sensiz Olmaz'ın başrollerinde Sanaya Irani ve Ashish Sharma gibi dünyaca tanınmış isimler rol alıyor. 40. bölüm fragamanı yayınlanan Sensiz Olmaz izleyicileri yine ekrana kilitleyecek. Sensiz Olmaz hafta içi her gün saat 16:00'da Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

SENSİZ 40. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SENSİZ OLMAZ 40. BÖLÜM ÖZETİ

Mayra ile karşılaşan Rudra yeniden eski günleri hatırlar ve yüreğinde büyük bir acı hisseder. O artık Dhruv’u Mayra’nın annesi olmadığına ikna etmeye çalışacaktır. Öte yandan Ranawat ailesinin yanına gelen Mayra konakta kalmak istediğini söyler.

Dhruv okula giderken tesadüf eseri Mayra ile karşılaşır ve onun Paro’ya olan benzerliğinden dolayı kendisine anne diye seslenir. Mayra’nın amcası yeğenini koruması için Rudra ile anlaşır ancak Rudra kaderinin kendisine acımasız bir oyun oynadığını düşünür ve bu işi kabul etmez. Rudra’nın işi kabul etmeme sebebini merak eden Mayra ise Ranawat ailesinin yeni konağına gider. Başta Mohini olmak üzere herkes büyük bir şaşkınlık yaşar. Konağı gezen Mayra burada kiracı olarak kalmak istediğini söyler ancak Rudra buna müsaade etmez ve onu kovar. Rudra ve Mayra tekrar bir araya gelecek mi?

Haberin Devamı

SENSİZ OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hapishaneden kaçan Shantau, Paro’yu öldürür. Paro’yu koruyamadığı için hayata küsen Rudra ise 7 yıl sonra büyük bir sürpriz yaşayacaktır. Paro ile arasında ayırt edilemez bir benzerlik bulunan Mayra, Hindistan’a geri dönmüştür.
Paro’ya Birpur’daki teyzesinden Shantau hakkında çok önemli bir fotoğraf gelir. Bu fotoğraf sayesinde Varun ile Shantau arasında bir bağ olduğunu öğrenen Paro, onun hakkında daha fazla bilgi edinmek için gizlice odasına girer ancak çok geçmeden yakayı ele verir. Planını gerçekleştirmek için daha fazla zamanı kalmadığını düşünen Shantau silahını Paro’ya doğrultur. Son anda Paro’nun yardım sesini duyan Rudra’nın müdahalesi karısının hayatını kurtaracaktır. Maskesi düşen Shantau, BSD Karargâhına hapsedilir. Olayların yatışmasının ardından Paro, Rudra’ya hamile olduğunu söyler.

Haberin Devamı