Gazete Vatan Logo
Magazin Sensiz Olmaz 38. bölüm fragmanı yayınlandı!

Sensiz Olmaz 38. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal 7 ekranında ekrana gelen reyting rekorları kıran dizi Sensiz Olmaz 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hafta içi her gün ekrana gelen Sensiz Olmaz 38. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahneler yaşanacak? Sensiz Olmaz 38. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Sensiz Olmaz 38. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal 7 ekranının sevilen hint dizisi Sensiz Olmaz 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hafta içi her gün ekrana geken sevilen dizi Sensiz Olmaz bugün ekrana gelecek olan yeni bölüm fragmanı ile ekrana kilitleyecek. Sensiz Olmaz yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

SENSİZ OLMAZ 38. BÖLÜM ÖZETİ

Mohini, oğlunun kaçırılması hakkındaki gerçekleri bilse de Maithili’ye hiçbir şey söylemez. Samrat’ın izini süren Paro ve Shantu çok geçmeden onu bulurlar. Shatbandi ile Samrat yerine Sumer’in evlendiğini öğrenen Mohini ise bu duruma çok sinirlenir.

SENSİZ OLMAZ 38. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Maithili, Samrat’ın kaçırılmasının ardından büyük bir üzüntü yaşarken Mohini de ikiyüzlülüğünü sürdürmektedir. Sisodikana’nın adamları tarafından rehin alınan Samrat, Shantu ve Paro’nun yardımı ile kurtulur. Samrat’ı elinden kaçıran Sisodikana ise kızının düğününü yarım bırakmak niyetinde değildir ve Sumer’i zorla Shatabdi ile evlendirir. Yaşananları öğrendiğinde büyük bir şaşkınlık yaşayan Mohini ise hem Danver hem de Samrat’ın hışmına uğrar. Diğer yandan Paro, Sunehri üzerinden aileye daha da yakın olmak isteyen Shantu’dan şüphelenmeye başlar.

Haberin Devamı

SENSİZ OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rudra kendisi için hazırlanan sürpriz doğum günü partisinin ardından Paro ile birlikte çıkar. BSD Karargâhından geldiğini söyleyen bir adam görevinin Rudra ve Paro’nun can güvenliğini sağlamak için konakta yaşayacağını söyler. Rudra’nın gözü artık onun üzerindedir.

Rudra, Paro ile ilgili tehdit telefonunun ardından Aman ile birlikte hemen konağa gider ancak başka bir sürprizle karşılaşır. Konaktakiler ve General Singh, Rudra için özel bir doğum günü partisi hazırlamıştır. Partinin ardından Rudra ve Paro, balayına tatiline çıkmak için Jaipur şehrine doğru yola çıkarlar ancak yolda başlarına beklenmedik bir olay gelince korku dolu anlar yaşayan ikili yeniden eve dönerler. Bu sırada kendisinin BSD Generali tarafından Rudra ve Paro’nun can güvenliğini sağlaması için görevlendirildiğini söyleyen bir adam eve gelir.

Haberin Devamı