Gazete Vatan Logo
Magazin Sensiz Olmaz 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sensiz Olmaz 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7 ekranının sevilen dizisi Sensiz Olmaz izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Hafta içi her gün ekrana gelen Sensiz Olmaz 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sensiz Olmaz hakkında tüm detaylar haberimizde...

Sensiz Olmaz 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, büyük bir ilgiyle izlenen Bir Garip Aşk dizisinin ardından şimdi de Rangrasiya’yı Sensiz Olmaz adı ile ekranlara taşıyor. Bollywood’un yıldızları Sanaya Irani ve Ashihs Sharma’nın başrollerini paylaştığı Sensiz Olmaz’da (Rangrasiya) aşkın nefrete karşı zaferi anlatılıyor. Sensiz Olmaz (Rangrasiya) hafta içi her gün saat 16:00’da Kanal 7 ekranlarında. Sensiz Olmaz hakkında en yeni gelişmeler haberimizde...

SENSİZ OLMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sensiz Olmaz yayınlanan 25. son bölüm ardından 26. yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Sensiz Olmaz 26. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı! Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak...

SENSİZ OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kral’dan kaçtığını söyleyerek BSD Karargahına sığınan Laila, Rudra’nın yanına gelir. Onun söylediği yalanlara inana Paro, Rudra’dan Laila’nın yanlarında kalmasını ister. Mohini ile işbirliği yapan Laila, Paro’nun gözlerini kör etmeye çalışır.

Rudra, annesinin evi terk etmesinin ardından neler yaşadığı kötü günleri Paro’ya anlatır. Bu sırada bir BSD Subayı, Rudra’yı arayarak Kral Thakur’un elinden güçlükle kaçan bir kadının kendisi ile görüşmek istediğini söyler. Duruma bir anlama veremeyen Rudra, subaydan o kadını konağa getirmesini ister. Bu kadının ilk başta annesi Mala olduğunu düşünse de kapıya gelen kişi Laila’dır. Laila’nın anlattığı hikayeye inanmayan Rudra onu göndermek ister fakat Paro onun iyileşinceye kadar kendileri ile birlikte kalmasını ister.

Haberin Devamı

LAİLA, PARO’YU TUZAĞA DÜŞÜRÜYOR

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Sensiz Olmaz’da bugün, Kral’dan kaçtığını söyleyerek BSD Karargahına sığınan Laila, Rudra’nın yanına gelir. Onun söylediği yalanlara inana Paro, Rudra’dan Laila’nın yanlarında kalmasını ister. Mohini ile işbirliği yapan Laila, Paro’nun gözlerini kör etmeye çalışır.

Rudra, annesinin evi terk etmesinin ardından neler yaşadığı kötü günleri Paro’ya anlatır. Bu sırada bir BSD Subayı, Rudra’yı arayarak Kral Thakur’un elinden güçlükle kaçan bir kadının kendisi ile görüşmek istediğini söyler. Duruma bir anlama veremeyen Rudra, subaydan o kadını konağa getirmesini ister. Bu kadının ilk başta annesi Mala olduğunu düşünse de kapıya gelen kişi Laila’dır. Laila’nın anlattığı hikayeye inanmayan Rudra onu göndermek ister fakat Paro onun iyileşinceye kadar kendileri ile birlikte kalmasını ister. Rudra ve Paro’nun mutluluğunu kıskanan Laila kısa süre sonra gerçek yüzünü göstererek Mohini ile işbirliği yapar. Laila’nın planı Paro’nun gözlerini zarar görür.

Haberin Devamı

Yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan Rundra ve Paro’nun unutulmayacak öyküsü Sensiz Olmaz hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında.