Gazete Vatan Logo
Magazin Sensiz Olmaz 25.bölüm fragmanı yayında!

Sensiz Olmaz 25.bölüm fragmanı yayında!

Kanal 7 ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Sensiz Olmaz büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Gündüz kuşağında her gün yayınlanan Sensiz Olmaz izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarıyor. İşte tüm detaylarıyla Sensiz Olmaz...

Sensiz Olmaz 25.bölüm fragmanı yayında!

Ekranların ilgi ile takip edilen Hint dizisi Sensiz Olmaz soluksuz izleniyor. Her bölümünde ayrı bir heyecanın yaşandığı Sensiz Olmaz 25.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Sensiz Olmaz son yayınlanan yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

SENSİZ OLMAZ 25.BÖLÜM FRAGMANI

LAİLA, PARO’YU TUZAĞA DÜŞÜRÜYOR

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Sensiz Olmaz’da bugün, Kral’dan kaçtığını söyleyerek BSD Karargahına sığınan Laila, Rudra’nın yanına gelir. Onun söylediği yalanlara inana Paro, Rudra’dan Laila’nın yanlarında kalmasını ister. Mohini ile işbirliği yapan Laila, Paro’nun gözlerini kör etmeye çalışır.

SENSİZ OLMAZ 25.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

25.Bölüm

Rudra, annesinin evi terk etmesinin ardından neler yaşadığı kötü günleri Paro’ya anlatır. Bu sırada bir BSD Subayı, Rudra’yı arayarak Kral Thakur’un elinden güçlükle kaçan bir kadının kendisi ile görüşmek istediğini söyler. Duruma bir anlama veremeyen Rudra, subaydan o kadını konağa getirmesini ister. Bu kadının ilk başta annesi Mala olduğunu düşünse de kapıya gelen kişi Laila’dır. Laila’nın anlattığı hikayeye inanmayan Rudra onu göndermek ister fakat Paro onun iyileşinceye kadar kendileri ile birlikte kalmasını ister. Rudra ve Paro’nun mutluluğunu kıskanan Laila kısa süre sonra gerçek yüzünü göstererek Mohini ile işbirliği yapar. Laila’nın planı Paro’nun gözlerini zarar görür.

Haberin Devamı

Yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan Rundra ve Paro’nun unutulmayacak öyküsü Sensiz Olmaz hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında.

Künye

Yönetmen: Sidharth Sengupta

Oyuncular: Sanaya Irani, Ashish Sharma, Ankita Sharma, , Ananya Khare, Sanjiv Jotangia, Sanjiv Jotangia

Yapım Yılı: 2013

Senaryo: Saurabh Tewari, Gautam Hegde, Shivani Shah

Tür: Romantik, dram

Ülke: Hindistan

Orijinal adı: Rangrasiya

SENSİZ OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mohini’nin kendisini zehirlemesinin ardından hastaneye kaldırılan Rudra beklenmedik bir şekilde kendine gelir. Maithili, Mohini hakkında öğrendiklerini Paro’ya anlatır. Köşeye sıkışan Mohini kendini kurtarabilecek mi?
Doktor, Maithili’ye test etmesi için kendisine verdiği yiyeceğin içerisinde Mohini’nin odasında bulduğu demir tozlarının olduğunu doğrular. Hayati tehlikesini koruyan Rudra tam da kendisinden umutların kesildiği bir anda uyanır. Bu beklenmedik gelişme Mohini ve Sumer’de büyük bir endişe yaratır. Maithili, Paro’ya düğün günü Dilsheer’in odasında çıkan yangının ve Rudra’nın zehirlenmesinin arkasında Mohini’nin olduğunu anlatır. Başından beri Mohini’den kuşkulanana
Paro, herkesin bir arada bulunduğu bir kahvaltı masasında bildikleriyle onu köşeye sıkıştırır. Paro doğruyu söylediğini ispatlamak için Mohini’den Rudra’yı zehirlediğinden şüphe ettiği yiyecekten yemesini ister.

Haberin Devamı