Gazete Vatan Logo
Magazin Senin Hikayen filmi bu akşam Fox Tv'de!

Senin Hikayen filmi bu akşam Fox Tv'de!

Selma Ergeç ve Timuçin Esen'in başrolünde yer aldığı Senin Hikayen sinema filmi bu akşam Fox Tv ekranlarında. Dramatik komedi tarzındaki filmin yönetmen koltuğunda ise Tolga Örnek bulunuyor. İlgi çeken hikayesi ve oyunculukları ile Senin Hikayen ekrana kilitleyecek.

Hakan ve Esra evliliklerinin yedinci yılını tamamlayan, birbirlerini halen tutkuyla seven, 30'lu yaşlarında bir çifttir. Esra özel bir şirkette iyi bir kariyer sahibidir ve hatta yurt dışından iş teklifi almıştır. Müzik stüdyosu olan Hakan ise aldığı reklam, film projeleri ile ailesini geçindirmeye çalışan, sevgi dolu bir eştir. Hakan'ın annesi Meral'de ise kanser belirtileri baş göstermeye başlar, tedaviyi kabul eden Meral henüz torun sevmeden hayata veda etmemeye kararlıdır.

Ama Esra ile Hakan da çocuk konusunda terredütler yaşayan bir çifttir. Esra bir yandan kariyerini düşünür, bir yandan çocuk sahibi olmak kafasında soru işaretiyken, yaşam ikisine de güzel bir sürpriz yapar... Sıcak bir aile hikayesini izleyiciyle buluşturan filmin yönetmen koltuğunda en son Labirent filmiyle kamera arkasına geçen Kaybedenler Kulübü'nün yönetmeni Tolga Örnek bulunuyor. Senaryosunu da Örnek'in yazdığı ve TAFF Pictures yapımcılığında gerçekleşen filmin başrollerini ise Timuçin Esen ve Selma Ergeç paylaşıyor.

Haberin Devamı

Senin Hikayen bu akşam saat 20.00'de Fox Tv ekranlarında..

Yönetmen :Tolga Örnek

Senarist: Tolga Örnek

Oyuncular Timuçin Esen

Selma Ergeç

Nevra Serezli

Sait Genay

İdil Fırat

Murat Serezli

Levent Can

Kurgu Oğuz Çelik

Türü: Aile, Romantik, Dram

SENİN HİKAYEN FİLMİ FRAGMANI