Gazete Vatan Logo
Magazin Sen Benimsin 13.bölüm fragmanında Nağme ve Ejder arasındaki şok gelişme-izle

Sen Benimsin 13.bölüm fragmanında Nağme ve Ejder arasındaki şok gelişme-izle

Fox Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sen Benimsin 13.bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Benimsin 13.bölüm fragmanında Nağme ve Ejder arasında yaşanan gelişmeler dizideki heyecan ve gerilimi arttırıyor. Sen Benimsin 13.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Sen Benimsin 13.bölüm fragmanında Nağme ve Ejder arasındaki şok gelişme-izle

Sen Benimsin'in 13.bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Benimsin yeni bölümünde neler olacak? Yeni bölümde Yenilmezler konağında neler yaşanacak?

SEN BENİMSİN 13.BÖLÜM FRAGMANINI İZLE

Sen Benimsin dizisi gün değiştirdi

FOX ekranlarında yayınlanan başrollerini Rüveyda Öksüz, Gökhan Keser ve Dila Danışman’ın paylaştığı sevilen dizi bir kez daha gün değiştirmeye hazırlanıyor.
Yayın hayatına Cuma başlayan daha sonra Pazar’a alınan sevilen dizi O Hayat Benim’in başlamasıyla beraber yeni gününe alınacak ve bundan böyle Pazartesi akşamları yayınlanacak.
Sen Benimsin bu hafta Pazar akşamı ekrana gelecek. 21 Eylül Pazartesiden itibaren Sen Benimsin her Pazartesi 20.00′da FOX’ta!

SEN BENİMSİN 12.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kudret kızı Şebnem’in aniden ortadan kaybolmasından dolayı tedirgindir. Kızını merak eder ve adamlarına arattırır. Elvan, Şebnem’in Kudret’le evlenmesine engel olmaması için elinden geleni yapar. Şebnem’in telefonundan Kudret’e iyi olduğuna dair mesajlar atar. Kudret rahatlayınca Elvan’la evlenme işlemlerini hızlandırır. Bu sırada Yenilmezler, şirketin batmasından dolayı zor zamanlar geçirmektedir. Polisler Şimal’in hayali ihracat işinde olduğunu öğrenirler. Şirket belgelerinde imzası olduğu için Ejder, beraberinde Ahlas ve Şimal gözaltına alınırlar. Bereket evlatlarını kurtarmak için malların satılmasına karar verir. İmzayı atarken büyük bir hata yaptığından habersizdir. Çünkü Yenilmezler’in mal varlığının hepsini satın alan Kudret düğün hediyesi olarak Elvan’a Yenilmezler çiftliğini hediye eder. Yenilmezler ailesi artık Elvan’ın kiracılarıdır.

Haberin Devamı

SEN BENİMSİN 12.BÖLÜM TAMAMINI İZLE

GENEL HİKAYE

Yenilmezler’in küçük oğlu Ejder okulunu, askerliğini bitirir ve Bursa’ya ana ocağına döner. Döndüğü ilk gece Bursa’ya konser vermek için gelen yetenekli piyanist Nağme’yle bir kaza sonucu karşılaşır. Gözlerini hastanede açan iki genç birbirlerine deli divane aşık olurlar. Ailelerin onlar için hazırladığı geleceği bir kenara atıp yıldırım nikahıyla evlenirler. Bilmediği bir dünyanın içine giren Nağme, mutlu bir yuva beklerken istenmeyen gelin olur. Üstüne üstlük Ejder’in geçmişine ait bir takım gerçekler bu evliliğin önünde engeldir. Nağme, ne kadar çok severse sevsin bu evde mutlu olmayacağına karar verir, Ejder’i terk eder. Ama gitmek öyle kolay değildir, başka birinin hayatını kurtarmak için bu eve geri dönmesi gerekmektedir

Haberin Devamı