Gazete Vatan Logo
Magazin Sen Benimsin 12.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Sen Benimsin 12.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

FOX TV'nin sevilen dizisi Sen Benimsin bu hafta yeni bölümüyle yine seyircileri ekrana kilitleyecek. Dizide bu hafta neler olacak? Şebnem'in Ejder'le ilgili planları ne? Sen Benimsin 9.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Sen Benimsin 12.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Sen Benimsin son bölümde neler yaşandı?

Ejder’in tanıştığı kız Şebnem, Kudret Soylu’nun kızından başkası değildir. Ejder’le arası son derece gergin olan Nağme, Şebnem’in bir de Kudret Soylu’nun kızı olduğunu öğrenince iyice delirir. Ejder’in Şebnem’le görüşmesini istemez. Şebnem ise, iyi niyetiyle Ejder’le arasında bir şey olmadığını ispatlamaya çalışır ve çiftliğe gelir. Şebnem’in çiftliğe gelişi Şefika ve Bereket’i fazlasıyla sevindirir. Aslında Şebnem tam da o çiftliğe uygun bir gelindir. Nağme’nin sevmediği bu kız yavaş yavaş hayatlarına sızmaya başlamıştır. Şebnem’in ise Ejder’le ilgili başka planları vardır.

SEN BENİMSİN 12.BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

GENEL HİKAYE

Yenilmezler’in küçük oğlu Ejder okulunu, askerliğini bitirir ve Bursa’ya ana ocağına döner. Döndüğü ilk gece Bursa’ya konser vermek için gelen yetenekli piyanist Nağme’yle bir kaza sonucu karşılaşır. Gözlerini hastanede açan iki genç birbirlerine deli divane aşık olurlar. Ailelerin onlar için hazırladığı geleceği bir kenara atıp yıldırım nikahıyla evlenirler. Bilmediği bir dünyanın içine giren Nağme, mutlu bir yuva beklerken istenmeyen gelin olur. Üstüne üstlük Ejder’in geçmişine ait bir takım gerçekler bu evliliğin önünde engeldir. Nağme, ne kadar çok severse sevsin bu evde mutlu olmayacağına karar verir, Ejder’i terk eder. Ama gitmek öyle kolay değildir, başka birinin hayatını kurtarmak için bu eve geri dönmesi gerekmektedir.

Haberin Devamı