Gazete Vatan Logo

Sen Anlat Karadeniz son bölümde neler oldu? 18. yeni bölüm fragmanı...

Sen Anlat Karadeniz son bölümüyle dün akşam ekrana geldi ve büyük heyecan yarattı. Sen Anlat Karadeniz'de Cemil'in Tahir'i vurduğu sahne hafızalara kazındı. Peki merakla beklenen Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz son bölümde neler oldu? 18. yeni bölüm fragmanı...

Sen Anlat Karadeniz'in dün akşamki son bölümünde vurulan Tahir'e ne olacağı merak ediliyor. Heyecanla beklenen Sen Anlat Karadeniz'in 18. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm 23 Mayıs Çarşamba akşamı ATV'de izlenebilecek.

SEN ANLAT KARADENİZ 17. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tahir ile Nefes'in sevda türküsü, Mercan için yakılan ağıtlarla kesilir. Vedat'ın şeytani planının kurbanı olan Mercan, masumiyetinin bedelini hastanede hayata tutunmaya çalışarak ödemektedir. Cemil ise her şeyden habersiz, teselliyi kızının canına kasteden Vedat'ın dostluğunda, intikamıysa kızını kurtaran Tahir'e nefretinde bulur. Canından çok sevdiği Nefes için kendini siper edip, ona deva olan Tahir ilk kez bu kadar dağılmıştır. Tüm Karadeniz'i susturan cesareti tek bir şeye söz geçiremez; vicdanına! Sevdiğine deva olma sırası Nefes'tedir. Tahir'in deli fırtınasını sadece Nefes'in şefkati ve inadı dindirecektir. Tahir vicdanı ve sevdası arasında çıkmazdayken bir yandan da Ceylan'ı, Nefes'e kavuşturmanın mücadelesini vermektedir. Bilmediği şeyse nefretten gözü dönmüş Cemil'in, intikam için peşinde olduğudur. Tahir'in merhameti mi, Cemil'in intikam ateşiyle parlayan nefreti mi galip gelecektir?

Haberin Devamı