Gazete Vatan Logo

Sen Anlat Karadeniz'de Mercan öldü mü? Yeni fragman yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz dün akşam heyecan dolu bir bölümle ekrana geldi. Fenomen dizi Sen Anlat Karadeniz'de Vedat intikam planı için Mercan'ı öldürme kararı aldı. Peki bunu başarabildi mi? Sen Anlat Karadeniz 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz'de Mercan öldü mü? Yeni fragman yayınlandı mı?

ATV'de Çarşamba akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, son bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Mercan'ın ölüp ölmediği merak edilirken yeni fragman da heyecanla araştırılmaya başladı. Henüz yayınlanmayan fragman yayınlandığında haberimizde yer alacaktır.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yiğit'i kurtarabilmek için hayatlarını birleştiren Nefes ve Tahir'in asıl savaşları şimdi başlamaktadır. İlk günden onlara zindan edilen hayata, el ele direnmeye kararlıdırlar. Tahir önce Nefes'i bir kaç kez düştüğü yerden kaldırmak zorunda kalır. Ama kendisi düştüğünde ve acıdan delirdiğinde, Nefes'in o kırılgan görünüşünün altındaki gerçek gücü görür ve büyülenir.

Vedat'ın cehenneminde direnebilmek için Yiğit'le kendisine bir masal dünyası yaratan Nefes, bu cehennemde de Tahir'le kendisine bir sevda türküsü yaratmaya başlamıştır. Ancak, Saniye'nin başını çektiği "dul bir kadınla evlenemezsin" cemiyetinin çığlıklarını bastırmaya çalışan bu türkü, Vedat'ın intikam çığlıklarını henüz duymamıştır.

Haberin Devamı

Nefes ile Tahir'in evlenmeleri yüzünden çıldıran Vedat, Tahir'i öldürmeye ant içer. Kendi eliyle canına kıyamadığı Tahir'in ölmesi için bir maşa kullanmayı planlar. Planını gerçekleştirmek için masum bir canı, Mercan'ı kurban etmeye karar verir. Nefes ile Tahir evlenince dengesini iyice kaybeden Mercan, Vedat'ın şeytani planının kurbanı olacak mıdır?