Gazete Vatan Logo

Sen Anlat Karadeniz 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde...

Sen Anlat Karadeniz 4. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. ATV'nin yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz kısa zamanda izleyicisinin beğenisini kazandı. Peki son bölümde neler yaşandı? Sen Anlat Karadeniz 5. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Sen Anlat Karadeniz 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde...

Son bölümüyle dün akşam ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinin 5. yeni bölüm fragmanı da hemen yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz'de Vedat nefesi vuracak mı? Tahir onu kurtarabilecek mi? İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar...

SEN ANLAT KARADENİZ 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SEN ANLAT KARADENİZ 4. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nefes ve Yiğit'i bulamadığı için deliye dönen Vedat, yayla evinden bir kurban alarak ayrılır. Bu kurban Mustafa'dır ve Vedat, Kaleli Ailesi'nin ocağına çok büyük bir ateş düşürür. Ya Tahir ölecektir, ya Mustafa. Seçim Kalelilerindir.

Ama Deli Tahir, deliliğini konuşturduğu müthiş bir planla abisinin yerini öğrenir. Tayfasını toplar, yanına Yangazları da alarak abisini kurtarmaya gider. Deli Tahir'in cesareti abisini kurtarmaya yetecek midir? Eyşan ise bu cehennemin tek soğuk zekasıdır. Nefes'in umudunu geçmişten gelen tek bir fotoğrafla söndürmeyi başarır.

Bu fotoğrafı gören Tahir yıkılır ve Nefes'i korumaktan değil ama Nefes'in kendisinden vazgeçer. Artık o Mercan'la evlenmeyi kabul eden bir adamdır. Nefes vicdanıyla büyük bir savaştadır. Kendisine çektirilen acılara yıllarca katlanmıştır ama kendisi yüzünden başkalarının acı çekmesini istemez.

Haberin Devamı

Bu hesaplaşmanın sonunda, Nefes özgürlüğünden vazgeçer. Ancak mahpusluğunun sınırlarını bu sefer kendisi çizecektir.