Gazete Vatan Logo

Sen Anlat Karadeniz 27. yeni bölümde Vedat, oğlunu alabilecek mi?

Sen Anlat Karadeniz bu akşam ekrana gelecek. ATV'nin heyecan dolu dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 27. yeni bölümünde Vedat'ın oğlunu almak için yeni planı ne olacak? İşte Sen Anlat Karadeniz dizisinde yaşanacaklar...

Sen Anlat Karadeniz 27. yeni bölümde Vedat, oğlunu alabilecek mi?

Sen Anlat Karadeniz 27. yeni bölümüyle bu akşam ATV'de izlenebilecek. Konusu ve oyuncularıyla sevilen dizi Sen Anlat Karadeniz'de Nefes yeniden hayata tutunsa da Vedat'ın planları sona ermeyecektir.

SEN ANLAT KARADENİZ 27. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

"Sen babalıktan sınıfta kaldın!"

Yiğit'in başına bir şey geldiğini hisseden Nefes oğlu için çırpınırken yanında Tahir vardır. Yiğit'i geri getireceğine söz veren Tahir, Nefes'in ardından şimdi de Yiğit'i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Tahir dört bir yanda çaresizce Yiğit'i ararken, Yiğit kimin eline düştü? Mercan, Nazar'ın yaşadıklarına son verebilmek için çabalamaktadır. Azimle iyileşmeye çalışan Mercan, kardeşinin yaralarına merhem olabilecek mi? Nazar için ayağa kalkıp Vedat'ın karşısına çıkabilecek mi? Hiç tatmadığı baba sevgisini Tahir'de bulan Yiğit, baba özlemini dindirmeye çalışırken Vedat baba olmanın ne olduğunu sorgulamaktadır. Oğlunu geri almayı kafasına koyan Vedat, nasıl bir planla geri dönecek?