Gazete Vatan Logo

Sen Anlat Karadeniz 24. yeni bölüm fragmanında Tahir ölecek mi?

Ekranların sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 23. son bölümü ile dün akşam izleyici ile buluştu. Vedat'ın oynadığı oyun başarıyla sonuçlandı. Polis olarak Mustafa'yı arayan Vedat'ın adamları erkekleri evden uzaklaştırdı. Ekrana gelen son bölüm ardından Sen Anlat Karadeniz 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Tahir ölüyor mu? Vedat'a daha fazla tahammül edemeyen Nefes Vedat'ı vuracak.

Sen Anlat Karadeniz 24. yeni bölüm fragmanında Tahir ölecek mi?

Sen Anlat Karadeniz 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen sevilen dizi Sen Anlat Karadeniz'de bu hafta heyecan yine doruktaydı. Nefes'i ele geçirmek isteyen Vedat, planını devreye soktu ve Mustafa ve Tahir'i saf dışı bıraktı. Nefes'i almak için eve adamlarını yollayan Vedat'ın hesaba katmadığı tek isim Kalelilerin annesiydi.

SEN ANLAT KARADENİZ 23. SON BÖLÜM ÖZETİ

Nefes ve Tahir, Vedat'ın varlığından habersiz en mutlu günlerini yaşarken, Vedat intikam peşindedir. Yiğit'in sünnet töreni için hazırlık yapılırken, törene katılmaya kararlı olan Vedat nasıl bir sürpriz hazırlıyor?

Nefes özgürlüğünün tadını çıkarırken Dağdevirenler için durum farklıdır. Murat'a olan aşkı nedeniyle ev hapsinde tutulan Nazar, Vedat'ın yaşadığını Murat'a söylemek isterken sevdiğinin başına nasıl bir bela açacak? Asiye'yi kaçıran Vedat kardeşi kardeşle sınıyor. Yengesi ve yeğeni için hayatını ortaya koyan Tahir yolun sonuna mı geldi?

SEN ANLAT KARADENİZ 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANI