Gazete Vatan Logo

Sen Anlat Karadeniz 23. yeni bölümde Mustafa ve Tahir karşı karşıya!

Sen Anlat Karadeniz 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve büyük heyecan yarattı. Bu akşam ATV ekranlarında izlenecek olan Sen Anlat Karadeniz'de Vedat'ın planı Mustafa ve Tahir'e hayatının en zor anını yaşatacak. İşte Sen Anlat Karadeniz fragman ve özeti...

Sen Anlat Karadeniz 23. yeni bölümde Mustafa ve Tahir karşı karşıya!

Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölümü heyecan dolu... Sen Anlat Karadeniz'de bu akşam Vedat, Mustafa'nın karısını ve çocuğunu kaçırıyor. Karşılık olarak ise Tahir'i öldürmesini istiyor. Peki neler olacak?

SEN ANLAT KARADENİZ 23. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

"Karının ve doğmamış oğlunun hayatı için kardeşini öldürür müsün?"

Nefes ve Tahir, Vedat'ın varlığından habersiz en mutlu günlerini yaşarken, Vedat intikam peşindedir. Yiğit'in sünnet töreni için hazırlık yapılırken, törene katılmaya kararlı olan Vedat nasıl bir sürpriz hazırlıyor? Nefes özgürlüğünün tadını çıkarırken Dağdevirenler için durum farklıdır. Murat'a olan aşkı nedeniyle ev hapsinde tutulan Nazar, Vedat'ın yaşadığını Murat'a söylemek isterken sevdiğinin başına nasıl bir bela açacak? Asiye'yi kaçıran Vedat kardeşi kardeşle sınıyor. Yengesi ve yeğeni için hayatını ortaya koyan Tahir yolun sonuna mı geldi?