Gazete Vatan Logo

Sen Anlat Karadeniz 11. yeni bölümde Vedat ölüyor mu?

Sen Anlat Karadeniz 11. yeni bölüm fragmanı büyük heyecan yarattı. ATV'nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de Tahir tutuklanıyor, peki Vedat'ı öldürdü mü? İşte Sen Anlat Karadeniz dizisinde bu akşam yaşanacaklar...

Sen Anlat Karadeniz 11. yeni bölümde Vedat ölüyor mu?

Sen Anlat Karadeniz bu akşam izleyicisiyle buluşacak. ATV'nin kısa zamanda çok sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de yine heyecan dorukta... Tahir Vedat'ı öldürdü mü? Nefes gerçekten delirdi mi? İşte tüm gelişmeler...

SEN ANLAT KARADENİZ 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

"Ben deli değilim!"

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkının anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor.

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tahir gemileri yakar ve onun sevdiği kadına zulmeden ailesiyle hesaplaşır. Vedat zulmedince boğazına sarılmaktadır ama öz anası, abisi yapınca gitmekten başka çaresi kalmamıştır. Tahir'in daha fazla canı yanmasın diye burdan götürmek için ısrar ettiği Nefes'in ise aklını kurcalayan büyük bir soru vardır. Kaleli Konağı'nda, Asiye'nin grevi vardır. Asiye, kaynanasını ve kocasını cezalandırmak için ev işleri boykotuna gider. Ancak Mustafa'nın bütün ailesine bir sürprizi olacaktır. Vedat ise Truva atı misali kullandığı Berrak'la, şimdiye kadar ilmek ilmek hazırlandığı planını devreye sokar. Nefes'i derinden sarsacak büyük plan, nihayet başlamaktadır.

Haberin Devamı