Gazete Vatan Logo

Semih Kurtulmuş diskalifiye mi oldu?

Semih Kurtulmuş, Kısmetse Olur'dan elendi mi, diskalifiye mi oldu?' sorularına bugün yanıt geldi.

Semih Kurtulmuş diskalifiye mi oldu?

Kısmetse Olur'un bugünkü bölümünde günlerdir sorulan Semih Kurtulmuş diskalifiye mi oldu? sorusuna yanıt Seda Akgül'den geldi. Sevilen evlilik proıgramının 13 Aralık Salı günü ekrana gelen eleme bölümünden beri ekranlarda görülmeyen Semih Kurtulmuş'un akıbeti merak konusu olmuş, diskalifiye edildiği iddiaları gündeme gelmişti. Kısmetse Olur'un bugünkü bölümünde yaşananlar, şok etkisi yarattı. Kısmetse Olur sunucusu Seda Akgül, önce damat adayı ile ilgili şoke eden bir açıklamada bulundu, ardından diskalifiye iddialarını doğruladı. 12 Aralık tarihli haftanın finali bölümünde sevgilisi Hazal'ın elenmesi üzerine evi terk eden Semih Kurtulmuş'un bambaşka bir nedenle evi terk ettiği ortaya çıktı.

Kısmetse Olur sunucusu Seda Akgül, sevenlerin ayrılmaması için Semih Kurtulmuş ve Hazal'ı bir araya getirmek istediklerini ancak damat adayına ulaşamadıklarını söyledi. Akgül, geçtiğimiz sezon aradığı aşkı bulamayınca ikinci sezonda da damatlar evine giren Semih Kurtulmuş'un söylediği gibi Hazal için ayrılmadığını, Kıbrıs'a tatile gittiğini ifade etti. Programın formatına uygun olmamasına rağmen ikilinin dışarda görüşmesi için her türlü imkanı sağlamaya çalıştıklarının altını çizen Akgül, Semih Kurtulmuş'un bir daha asla eve girmesinin mümkün olmadığını ifade ederek popüler damat adayının diskalifiye edildiği iddialarını doğruladı.Semih Kurtulmuş, bugünkü bölümden birkaç gün önce eleme bölümünden bir video paylaşmış, yapım ekibine teşekkür etmişti!

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Semih Kurtulmuş, diskalifiye edildiği ya da edilebileceği iddialarının ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir açılama yaptı. Açıklamasının sonunda doğru Kısmetse Olur yapımına teşekkür eden Semih Kurtulmuş, eleme gecesi videosunu paylaştı ve altına şu notu düştü; "O evde mutluluğu, hüznü, iyiliği, kötülüğü, kardeşliği, kalleşliği her şeyi gördüm yaşadım. İlişki icerisinde olduğum, sevdiğim kadının evden gidişinin ardından orada kalmak bana yakışmazdı. Evdeki varlığıma koyduğum son nokta bu olayla oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun. Geçen sezonki gibi bu sezon da dimdik girdim ufak bi farkla bu sefer sevgilimle Dimdik çıktık :)Desteğinize varlığınıza sağlık bu yolu yürürken yalnız olmadığımızı biliyorum. Her şey gönlümüzce olsun.. Yapımdan da Allah razı olsun benim boyle bir kadını tanımama vesile oldu..!"

Haberin Devamı

SEMİH KURTULMUŞ KİMDİR?

Katıldığı evlilik programıyla tanınan Semih Kurtulmuş, 1992 yılında Çorlu'da doğdu. Doğduğu yerde hayatını sürdürmeye devam eden ve erkek mağazası işleten genç damat adayı, lise mezunudur. 1.88 boyunda, balık burcu olan Semih Kurtulmuş, hafif kırçıllaşmış saçları ve tarzıyla dikkat çekiyor.