Gazete Vatan Logo
Magazin Selin Şekerci hayalini açıkladı!

Selin Şekerci hayalini açıkladı!

Fox TV ekranlarında başlayan ‘Çoban Yıldızı’ dizisinin oyuncuları Selin Şekerci ve Şükrü Özyıldız, Elele dergisine konuk oldu.

Selin Şekerci hayalini açıkladı!

Çoban Yıldızı’ dizisinde 'Zühre' karakterine hayat veren Selin Şekerci, “Kendinizi güncel tutmak adına neler yapıyorsunuz?” sorusuna, “Hiçbir şey yapmıyorum. Son zamanlarda çok fazla yapımcı, dizi ve oyuncu var. Dolayısıyla da hep tetikte olmak gerekli. Çünkü alternatifler çoğaldı. Eskiden yetenekle ve görselle ön plana çıktığımız noktada iş alabilirdik. Şu an elini sallasan oyuncuya çarpıyor. Bizim jenerasyonumuz tam arada kaldı” yanıtını verdi.

En büyük hayalinin kendi reçelini yaptığı, sebzelerini topladığı bir evde oturmak olduğunu belirten 27 yaşındaki oyuncu, “İstanbul dışında yaşayacağım. Burayı sevmiyorum. Sanırım o da beni sevmiyor” dedi.

"EMPATİ DUYGUSUNU ALMAYA ÇALIŞIYOR"

Dizide 'Seyit' karakterini canlandıran Şükrü Özyıldız ise “Her oynadığın karakterle empati kuruyorsun ve bu süreci seyircinin gözleri önünde gerçekleştiriyorsun. Dünyanın neresine bakarsanız bakın sistem bizdeki empati duygusunu almaya çalışıyor. Biz bu duyguya ne kadar bağlı kalır, geliştirirsek, o kadar daha güzel insan oluyoruz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı