Gazete Vatan Logo
Magazin Selfie yapmayan parasını geri alsın

Selfie yapmayan parasını geri alsın

Selfie yapmayan parasını geri alsın

BURSA’da üniversite öğrencisinin katıldığı Winterfest Festivali kapsamında Uludağ’a eşi Okan Kurt ile birlikte gelen Demet Akalın, kısa bir yürüyüş yaptıktan sonra konser verdi.

Oldukça neşeli görünen Demet Akalın, Bursa’ya geldikten sonra iskender döner kebabı yediklerini anlatırken, "10 yıldır her sene Uludağ’a geliyorum. Hamile olduğum için sadece bir kere gelemedim. Onun dışında her sene en az 3 performans sergiledim. Uludağ bensiz, bensiz Uludağ olmaz. Bu sene de 2 konserimiz olacak. Uludağ sahneleri çok keyifli geçiyor. Bu akşamki konserde herkesle selfie yapıcam. Selfie yapmayan parasını geri alsın" dedi.

Sahneye 4 dansçı eşliğinde çıkan Demet Akalın’ın konserini yaklaşık 2 bin kişi izledi. Geniş repertuarı ile dikkat çeken Demet Akalın, programına ’Evli Mutlu Çocuklu’ şarkı ile başladı. Akalın, şarkının ardından doğum günü olan bir kadın hayranına küpelerini hediye ederek sürpriz yaptı. Grand Yazıcı Otel’de sahneye çıkan Demet Akalın, konser boyunca şarkılarına eşlik eden hayranlarına, "Muhteşemsiniz" diyerek teşekkür etti.

Haberin Devamı