Gazete Vatan Logo
Magazin Selfie çağına alışamadım!

Selfie çağına alışamadım!

Yılmaz Erdoğan teknolojinin insanları daha kaygılı yaptığını belirterek “Selfie çağında herkes kendini keşfetti. Uyum sağlamaya çalışıyoruz. Whatsapp insana paranoya veriyor” dedi

Selfie çağına alışamadım!

Yılmaz Erdoğan, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde, ‘Münaşaka’ adlı gösterisiyle hayranlarını kırdı geçirdi. Erdoğan teknoloji ve akıllı telefonlarla değişen hayatımızı mercek altına aldı. Sanatçı, “Eskiden hayranlık içten dışa doğru gelişirdi, insanlar sanatçılara hayran olurdu ama şimdi artık herkes kendisini keşfetti. Ben de akıllı telefonlara uyum sağlamaya çalışıyorum” dedi.

Whatsapp’ın insanları paranoyak yaptığını belirten Erdoğan, “Paranoya veriyor. Mesajı gönderiyorsun, bir gözün telefonda kalıyor. O mesaj okundu mu, iki tık oldu mu, maviye döndü mü?’, döndüyse niye yazmadı” gibi düşüncelere salıyor. Gördüğüm kadarıyla teknoloji insanlara kaygı getiriyor. Bu dönemi selfie çağı olarak niteliyorum” diye konuştu.

Eurovision’a ben katılmalıyım!

Erdoğan’ın gösterisini izlemeye gelen İrem Derici “Yılmaz Bey’in zekasına, kalemine yıllardır hayranım. İlk defa böyle bir ortamda izleyeceğim. Çok heyecanlıyım” dedi. Geçirdiği hastalığa değinen Derici, “Biz Dericiler olarak sıcak havaya pek gelemiyoruz. Tansiyon düşüklüğü, yorgunluk, uykusuzluk falan derken 2 günlük bir hastanelik durumum oldu. İyiyim ilaçlarımı kullanıyorum, düşmez kalkmaz bir Allah!” diye konuştu. Ünlü şarkıcı “Eurovision’a ben katılmalıyım!” diyerek iddialı olduğunu duyurdu.

Haberin Devamı