Gazete Vatan Logo
Magazin Selena Gomez kariyerine ara verdi

Selena Gomez kariyerine ara verdi

Şarkıcı Selena Gomez, Lupus hastalığı teşhisi sonrası yaşadığı depresyon ve anksiyete nedeniyle dünya turnesini iptal etti.

Selena Gomez kariyerine ara verdi

Geçtiğimiz sene Lupus hastalığı nedeniyle kemoterapi gördüğünü açıklayan Selena Gomez, hastalığın yan etkileri olan depresyon, anksiyete ve panik atak nedeniyle ‘The Revival’ adını verdiği dünya turnesini iptal etme kararı aldı.

People dergisine açıklama yapan dünyaca ünlü yıldız, "Hepinizin bildiği gibi bir yıl önce Lupus teşhisi konmuştu. Bu hastalığın ansksiyete, panik atak ve depresyon gibi yan etkileri var. Şu anda sağlığıma ve mutluluğuma odaklanmak için biraz ara verdim. Tüm hayranlarıma destekleri için teşekkür ederim. Benim için ne kadar özel olduğunuzu biliyorsunuz. Yalnız olmadığımı biliyorum" dedi.

Gomez, sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajda ise "Bu gece kendimi çok yapay hissediyorum. Müziğimle ve kendimle bağım yok gibi. Hiçbir zaman kliplerde gördüğünüz halim beni tanımlamadı. Anı yaşıyorum ve henüz olmamış şeylerden korku duyuyorum. Sönük hissediyorum. Size her zaman doğruları söyledim. Hayatımdaki bazı alanları yeniden düşünmeye ve bunu atlatmaya ihtiyacım var" ifadelerini kullandı.

LUPUS HASTALIĞI NEDİR?

Haberin Devamı

Sebebi bilinmeyen cilt, eklem, böbrek, kalp zarı akciğer zarı gibi birçok doku ve organ iltihabına bağlı çok sayıda bulgularla giden, değişik seyir gösteren ve bağışıklık sisteminin bozuk çalışması sonucu ortaya çıkan bir hastalık.