Gazete Vatan Logo
Magazin Selena Gomez'in 2 milyon dolarlık aşk yuvası!

Selena Gomez'in 2 milyon dolarlık aşk yuvası!

Güzel şarkıcı Selena Gomez, 2 milyon dolara yeni bir ev aldı. Selena Gomez ile The Weeknd, artık romantik anlar yaşayabilecekleri yeni bir eve sahipler.

Selena Gomez'in 2 milyon dolarlık aşk yuvası!

Hollywood ve pop yıldızlarının evine bakıldığında Selena oldukça uygun bir evde yaşamaya başlayacak.

ABD'li oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez ile Etiyopya-Kanadalı R&B şarkıcısı The Weeknd, artık romantik anlar yaşayabilecekleri yeni bir eve sahipler.

Toplam maliyeti 2.25 milyon dolar olduğu tahmin edilen malikane artık ünlü ve güzel şarkıcı Selena Gomez’e ait.

Sahip olduğu şeylere bakıldığında aslında Selena Gomez, hem Hollywood hem de müzik dünyasının ünlü isimleri kadar abartlı bir yaşam içerisinde yer almıyor. Hatta ilk defa bu kadar pahalı bir malikaneye sahip olduğu tahmin edilen güzel şarkıcı, son yıllarda popülerliğinin çok daha fazla artmasına rağmen yine de film yıldızlarının burnunun ucuyla bakacağı bir eve sahip oldu.

Artık sevgilisi The Weeknd ile daha güzel dakikalar geçirebileceği sezsiz bir alanda ve lüks bir çevrede yaşamaya başlayabilirler.

Toplamda dört yatak odası, dört banyosu, iki geniş gömme dolabı, 3.188 metrekare olan ev oldukça şık ve elit tasarlanmış. Ayrıca, Chart-topper'ın çoklu şöminelerinden ve spa benzeri olan farklı bir banyosu olan ev arka bahçesinde de havuzu barındırıyor.

Haberin Devamı