Gazete Vatan Logo
Magazin Selen Seyven Katırcıoğlu için mahkeme karar verdi!

Selen Seyven Katırcıoğlu için mahkeme karar verdi!

İstanbul'da düzenlenen narkotik operasyonu ile gözaltına alınan oyuncu Selen Seyven Katırcıoğlu kullanmak için uyuşturucu bulundurmak suçundan 10 ay hapis cezası aldı. İşte mahkemenin Selen Seyven ile ilgili son kararı.

Selen Seyven Katırcıoğlu için mahkeme karar verdi!

Güvenlik güçlerinin İstanbul'da düzenlediği narkotik operasyonu kapsamında gözaltına alınan Selen Seyven Katırcıoğlu, "kullanmak için uyuşturucu bulundurmak suçundan" 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Oyuncu, 5 yıl içerisinde başka suç işlemezse cezası ortadan kalkacak.

Selen Seyven, 1 yıl boyunca da karakola düzenli olarak imza atmak, fidan dikmek ve duvar boyamak gibi herhangi bir denetimli serbestlik tedbirine tabi tutulacak.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan oyuncu, ifadesinde esrar kullanmadığını, yurtdışındayken kokain kullandığını, evde bulunan bitki parçalarının kenevir tohumu olduğunu belirtmişti.

Selen Seyven kimdir?

Selen Seyven Katırcıoğlu 2 Nisan 1986, Ankara doğumlu Türk oyuncu.

Özbek bir anne ve Türk babadan dünyaya gelmiştir. Ankara Yahya Kemal Beyatlı Lisesi mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nü okudu. Selen Seyven Genco dizisiyle tanınmaya başladı. Ardından adını Osman Sınav 'ın yönetmenliğini yaptığı Doludizgin Yıllar dizisinde rol aldı.

İlk başrol oynadığı filmi Janjan'dır. Sinemada ikinci başrolünü, engelli bir kızı canlandırdığı Abimm filmiyle oynamış ve bu filmin gösterim gününde hayranları kendisi için sinema salonu kapattırmıştır.

Haberin Devamı

Birçok Türk dizisinde rol alan Selen Seyven bir aile komedisi olan Avrupa Avrupa dizisinde canlandırdığı Gül karakterinin ardından. Fox Tv'de yayınlanan Kocamın Ailesi dizisinde Yonca karakterini canlandırdı.