Gazete Vatan Logo
Magazin Selen Görgüzel: Denize bikiniyle girdiğim için özür dilerim

Selen Görgüzel: Denize bikiniyle girdiğim için özür dilerim

Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan’ın eşi Selen Görgüzel, son zamanlarda cesur paylaşımlarıyla gündemde. Ben zaten Hamdi’nin rahatsız olacağı bir şeyi yapmam.Yanlış bir şey yapmıyorum. Nerede, ne giyeceğimi bilen bir kadınım. Denize mayoyla giriyorum, özür dilerim. Eğer bu suçsa suçluyum ben” dedi.

Selen Görgüzel: Denize bikiniyle girdiğim için özür dilerim

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan’ın eşi Selen Görgüzel, şu sıralar teve2’de yeni başlayan ‘Hayat Akarken’ isimli programının heyecanını yaşıyor. Posta’dan Alev Gürsoy Cimin’e konuşan Görgüzel eleştirilere ve Hamdi Alkan sayesinde bir yerlere geldiğini düşünenlere şu cevabı verdi, “Ben Hamdi ile evlenmeden önce de vardım. Ama Hamdi Bey’le evlendikten sonra ‘o Hamdi Bey’in eşi’ denilerek bir köşeye oturtuldum” dedi. İşte Görgüzel'in çok çarpıcı sözleri:

‘HAYAT AKARKEN’ NASIL GİDİYOR?

Önemli bir iş yapıyoruz. Böyle programlarla insanları doğru bilgilendirmeye çalışıyoruz. İnsanların hayatlarının daha da sağlıklı akmasını sağlıyoruz. Altın Kelebek’te Acun Ilıcalı’yı dinlediğimde kendimle çok özdeşleştirdim. Biz televizyonculukta aynı dönemin insanlarıyız. O dönemler spor programlarında magazin de vardı. Ben de TGRT’de ‘Tele Kritik’ programında magazin yapıyordum. Yaşım da küçüktü. Bu işin mutfağında pişe pişe, matematiğini öğrene öğrene ciddi bir tecrübe sahibi oldum. Anne olduktan sonra ara verdim.

Haberin Devamı

BEN HAMDİ ALKAN'IN EŞİ OLMADAN ÖNCE DE VARDIM

Ben Hamdi Alkan’ın eşi olmadan önce de vardım. Hatta Türk televizyonlarının en büyük kanallarından birinde, gece talk şov yapıyordum. 16 yaşından beri bu sektörde kamera önünde ve arkasında çalıştım. Hamdi eşim olduğu için gurur duyuyorum. Ama bu algı elbette korkunç. Bu, kadını ‘hiç’leştiren bir bakış. Acımasız. Kadını hiçleştirmek, bir erkeğe egemen kılmak... Hele ki erkeğin ismi büyükse ve kadın mesleki anlamda ismini çok starlaştırmamışsa bu tarz önyargılara sebebiyet verebiliyor. Ama ben bu algıyı yıkacağım. Zamana ihtiyacım var.

‘CESUR POZLAR’

Eğer cami avlusunda mayoyla geziyor olsaydım ve bu yadırganıyor olsaydı anlardım. Ama ben plajda ailemle tatile gitmişim, denizde fotoğraflarım çekiliyor. Beni çeken arkadaşa gizli çekmemesini söyledim. Eşim de yanımdaydı zaten. Ben zaten Hamdi’nin rahatsız olacağı bir şeyi yapmam. Hamdi bana karışmaz bu konuda. Ben yanlış bir şey yapmıyorum. Nerede, ne giyeceğimi bilen bir kadınım. Denize mayoyla giriyorum, özür dilerim. Eğer bu suçsa suçluyum ben!

Haberin Devamı

CÜZDANIMIZ ORTAK

Evlilik aynı çatı altında bir hayatı paylaşmaktır. Cüzdanı da paylaşıyorsunuz, nefesinizi de... Her şeyimiz ortak tabii ki.