Titiz Başak, hassas Terazi beleşçi Akrep, neş’eli Yay

Haberin Devamı

2013’ün astrolojik değerlendirmesinde son yıldız turu.. Umutsuz ev kadınlarının burcu Başak, kahraman bakkalın burcu Terazi, Çiçek Bar’da mohito içen uzun saçlı oğlanın burcu Akrep ve Hürrem Sultan’ın burcu Yay.. Haydi bakalım..

BAŞAK (23 Ağustos 22 Eylül)

Çevrenizle ilişkilerin test edileceği bir yıla giriyorsunuz.. Bu test özellikle kadınlar için zor olacak..

Son altın gününüzde pastaneden alıp misafirlere yedirdiğiniz börek size çok puan kaybettirmişti..

Böreği kendinizin yaptığını iddia ederken “Ortalığı toplarken aradan çıkarıverdim..” türündeki açıklamanızı kimse yemedi..

Onun acısı bu yıl çıkacak..

Evine giderken her seferinde yolu şaşıran ünlü bir astroloğumuz Mars ile Jüpiter arasındaki açıyı çok iyi hesapladı..

Bu açıya göre Başak erkeği yılın ilk altı ayında durumu iyi kötü idare edecek.. Yedinci ay Ramazan çadırlarında geçecek.. Sonrası biraz zorlu..

Özellikle sana söylüyorum bıyıklı.. Karının evi terk etmesi ihtimali var.. Şimdiden hesabını yapıyor..

***


Hissi durumlara gelince.. Başak kadını için Neptün gezegeni devrede.. Yörüngesinde avare divane dönmeyi bırakmış, yeryüzündeki Başak kadınlarına nasıl iyi bir kısmet ayarlarım hesapları yapıyor..

Ne yazık ki Neptün’ün aklına televizyonlardaki evlilik programlarına katılmanızdan başka çare gelmiyor.. Bence de katılın, belanızı bulun.. Başak erkeği mi? Koyuverin gitsin..

Terazi (23 Eylül 22 Ekim)

Astrologlarımız oturdukları yerden güneş gözlüğü ile bakıp Uranüs ile Plüton gezegenleri arasında sarsıcı bir etkileşim tespit ettiler..

Özellikle kadınlar için “aşk hayatlarında” sürpriz gelişmeler bekleniyor.. Sizi işe götüren servis şoförü arabadan inerken elinize bir mektup tutuşturabilir..

Gramer hatalarına aldırmadan dikkatle okuyun, fırsatı değerlendirin.. Terazi erkeği “bakkal ruhlu” olduğundan, aşk hayatında da ayıklayıcı olacak, karşısına çıkan kadınların gramajından çalmaya çalışacak..

Bunların ilişki mantığı “Evinin kadını ol çalışma, ikimizi de ben süründüreyim..” formatında olduğundan, bu burçtan gelecek evlilik tekliflerine dikkat..

Sağlık açısından erkekler için bir sorun görülmüyor..

Kadınlar için koca dayağından zarar görme ihtimali bu yıl da yüksek.. Bunu bilip, aile içi tartışmalarda kafaya darbe almamaya özen göstermek gerekiyor..

***


Astrologlar Terazi erkeğine yeni yılda mali açıdan “hırslı” olmalarını tavsiye ediyor..

Zimmete para geçirmekten, çalıştığınız yerin kasasını soymaya kadar her yol açık.. Ama büyük oynamakta yarar var..

Risk alacaksanız ufak tefek işleri boş verin.. “Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur..” lafını unutmayıp, büyük olaylara fokuslanın..

Akrep (23 Ekim 21 Kasım)

Astroloji bilimine (!) göre Satürn gezegeni son üç yıldır sadece Akrep Burcu insanı için yörüngesinde ilerliyor.. Yörüngesinde ilerlerken de bu burcun insanlarına “Nereden sardılar bu Akrep milletini başıma.. Sanki başka işimiz yoktu..” deyip saydırıyor..

Böyle bir derdi olmasa Satürn sabit duracaktı.. Akrep Burcu sakinleri de işlerine güçlerine bakacaktı..

Uzun bar gecelerinin yalnız avcısı olan Akrep erkeğinin kariyerinde patlama olacak.. Daha doğrusu kariyer değil de Akrep erkeğinin ruh hâli değişecek..

Zam isteme, şefliğin kendisine yakışacağını iddia etme, “ben olmazsam bu şirket batar..” fikrine inanma ve iş yerinde ileri geri konuşma olaylarında patlama görülüyor..

***


Yıldızlar, Akrep erkeğinin yıl ortası gelmeden kendini sokakta bulacağını söylüyor..

Bu yüzdendir ki yaz aylarında Bodrum’da tanışacağınız her üç erkekten biri mutlaka Akrep Burcu’ndan çıkacak..

Bütün amacı, çalışan bir kız bulup, cep faturasını ona ödetmek olan Akrep erkeğinden uzak durun..

Bu burcun kızları da pek tavsiye edilmez.. Bizzat Neptün’den duydum.. Çoğu gel git akıllı oluyor.. Bir dedikleri öbür dediklerini tutmuyor..

Sağlık durumu karaciğerin dayanma kapasitesine bağlı olan Akrep erkeğinin kilo sorunu yok.. Kadınlarını ise sık sık bunalıma girme derdi bekliyor..

Yay (22 Kasım 21 Aralık)

Adamını bularak transfer olduğum bu burç dört yıldan beri beni mutlu etti.. En azından eski burcum yüzünden aşağılanmaktan kurtardı..

O yüzden Yay Burcu’nu severim..

Yay erkeğini kendimden giderek tarif edeyim.. Neş’eli, yakışıklı, çapkın ve hafif süvari tipi olurlar.. Eğlenmeyi severler..

Gerçi orta yaştan itibaren televizyon karşısında uyuklama hâlleri görülüyor ama karakteri etkileyen bir şey değil bu..

Yay kadını da böyledir.. Çalışkan ve gayretlidir.. İş ile eğlenceyi iyi ayırırlar.. Yalnız biraz babacıdırlar.. Bir de ıslık çalamazlar..

Yay kadını ile evlenen bir erkek, kızın babasını da çekmek zorundadır..

Dekorasyona meraklı olan Yay kadınını en çok mobilyacılar sever.. Bu sektörü onlar ayakta tutar.. Yay erkeği de turizm sektörünün ihya edicisidir..

***


Yay insanı için bu yıl bol seyahat var.. Dolayısı ile en çok pasaportlarını kaybedenler, uçak kaçıranlar da bu burcun insanları olacak..

Bu burcu memnun etmek için Satürn, Platon ve Mars işbirliği yapıyor.. Aktarmalar Mars üzerinden.. Ağır sağlık sorunları görülmüyor..

Teenage Yay kızlarının bir numaralı meselesi “sivilceleri” gözüküyor.. O yüzdendir ki yüzünü zeytinyağlı barbunya tenceresine batırmış gibi dolaşan bir kız görürseniz Yay Burcu’ndan olduğunu bilin..

MERAKLISINA..

Burçlar arasında gezinme işini böylece bitirdik işte.. Gördüğünüz gibi yıldızlara göre hayat güzel.. Astrologlara göre halledilmeyecek sorun yok..

Astrologlar bir de burçlara göre işleyen anayasa yapabilse memleketin hiç derdi kalmayacak..

Sorunlarımızı Neptün, Uranüs, Satürn, Platon, Venüs ve Mars çözecek..

2013 yılının tadını çıkarabilmeniz için hepinize astrolog akılları diliyorum..

DİĞER YENİ YAZILAR