Başınıza burç yıldızınız kadar taş düşmesin emi?

Haberin Devamı

Her ne kadar astroloji esnafına muhalefet halindeysek de memlekette burçlara tapan ahalinin çoğunlukta olduğunu dikkate alıp bu “sersemlik tarlasından” ekmek çıkarmamız lazım.. O yüzden her yıl olduğu gibi bu yılı da falla uğurlayıp, yeni yılı falla karşılıyoruz.. Hayırlara vesile olsun..

KOÇ BURCU

(21 Mart - 19 Nisan) Ezberinden şaşmayan astrologlar bu burç için lafa “Yeni yıl için plânlarınızı gözden geçirebilirsiniz..” cümlesiyle girerler.. Nerede benim yeni yıl plânlarım, deyip boşa aranmayın.. Gözü maaşa bakan veya boşta gezen adamın plânı neyim olmaz.. İlle de plân yapmam lazım, diyorsanız erkekler için sokağın köşesindeki marketi öneririm.. Güvenlik kamerası da yok.. Kızların işi daha kolay.. Mahallenin en boş bakışlı oğlanını gözlerine kestirip, önünden iki üç kere geçsinler.. Geçerken de sırıtsınlar.. Oğlan iki vakte kadar ailesini istetmeye yollayacaktır.. Ailenize biraz fazla özen gösterin.. Büyükbaba huzur evi projenizi fark etti, evden kaçmaya hazırlanıyor, dikkat! Bu yıl favori diziniz “Karadağlar” olacak..

BOĞA BURCU

(20 Nisan - 20 Mayıs) Sığır türünden bu burcun davar cinsi burç ile görev devir teslimi yapması yıldızların bir garabeti işte.. İthal Angus sayesinde bu burcun itibarı arttı.. Ancak günde tükettikleri beş kilo suni yem miktarı değişmedi.. O yüzden yeni yıl için plâna gerek yok.. Mutluluğun sırrı hayatı bir sığır gibi sürdürmekte.. En zor durumda bile, temsil Kurban Bayramları’nda hiçbir şeyi sallamamakta.. Hatta mümkünse kasabın bıçağını yalayıp, hayatı ne kadar sallamadığınızı gösterin.. Et fiyatları sayesinde itibarınız her daim yüksek olacak.. Aşk hayatınıza gelince.. Erkek cinsinden olanlar gidişatı hormonlarına bıraksın.. Dişiler ise kaderinden kaçmasın.. TV dizilerinden “Fatmagül’ün Suçu Ne?” bu burcun kadınlarına uyar..

İKİZLER BURCU

(21 Mayıs - 21 Haziran) Susan Miller’ın yorumuna göre bu yıl aileniz ve arkadaşlarınız sizden yakın ilgi bekliyor.. Bunun mânâsı iki vakitte bir karşınıza dikilip, sizden borç isteyecekler demektir.. İstediğiniz gibi yalan söyleyebilirsiniz, günahı olmaz.. Çünkü bu burç zaten astrologlar tarafından “iki yüzlülerin, çift kişiliklilerin burcu..” diye kategorize edilmiştir.. Bu burcun sakinlerine ayıp diye bir şey yoktur.. Yeter ki siz zırt pırt “ben ikizler burcundanım..” deyip gerekli hatırlatmaları yapın.. Aşk hayatınızı konuşamıyoruz ama “terk etme teknikleri..” konusunda bazı yenilikler yapmanız şart.. “Ben sana layık değilim..” kalıbı o kadar dile düştü ki.. Bir de karşınızdakini “Sen kaç paralık adamsın da bana âşık oluyorsun..” diye aşağılamayı deneyin.. Para konusunu bana sormayın.. Bende de yok.. “Çocuklar Duymasın..” dizisi sizin burçtakilere göre..

YENGEÇ BURCU

(22 Haziran - 22 Temmuz) Astrologlar iş arkadaşlarınız ile ilişkilerinizi sosyal arkadaşlık boyutuna taşıyacağınızı söylüyor.. Şöyle tefsir etmek lazım.. Eğer kadın cinsindenseniz çalıştığınız iş yerinde birinin elinde kalacaksınız, demektir.. Erkekler ise dikkatli olsun.. İş yerinin kısmetsiz kızlarından biri üzerinize yıkılmak için bahane arıyor.. Falcıların “Romantik plânlar yapabilirsiniz..” dolduruşuna gelmeyin.. Son yaptığınız plân, kredi kartı ile bankaya borçlanmaktı.. Başınıza neler geldiğini gördünüz.. Televizyon hacze gitti.. Yaprak Dökümü dizisinin finalini kahvede seyrettiniz.. Yeni yıldan beklentileriniz fazla naif.. Noel Baba sanal bir karakter.. Geçen yılbaşında sizi kucağına oturtan ise mahallenin çakalı Emlakçı Hüseyin’di.. Olan olmuş, takmayın kafaya.. Bu yıl da “Yaprak Dökümü”nün tekrar bölümlerini izleyin.. İyi gelecektir..

ARSLAN BURCU

(23 Temmuz - 22 Ağustos) Geldik potansiyel sosyopatların, ego takometresini çatlatanların burcuna.. Bu kez Susan Miller’a katılıyorum.. Kafanıza üşüşen fikirlerin çoğu abartılı.. Zaten kafanız da doğuştan abartılı ancak hidrosefal olmanız sizin suçunuz değil, doğanın bir cilvesi.. Aklınıza eseni yapmayın.. Burcunuzun Arslan olması sizin “ormanlar kralı” olduğunuz mânâsına gelmez.. İnsanlık denilen âlemde üç yüz, dört yüz milyon “ormanlar kralı arslan” yok.. Belki de gerçek hayattaki kadronuz maymundur veya Urfa’nın meşhur Çizgili İshak Kuşu.. Sınırları zorlamayın.. Aşk konusunda size bir hayır yok.. Burcunuzu dert etmeyip Esra Erol’un “İzdivaç” programına katılın.. Ama dik dik konuşmayın.. Favori diziniz bu yıl da “Yerden Yüksek” olacak, tadını çıkarın..

BAŞAK BURCU

(23 Ağustos - 22 Eylül) Sözüm ona denge burcu.. Sözüm ona mükemmeliyetçilerin burcu.. Sizi böyle doldura doldura uçan kuşa borçlu hale getirdiler.. Bankacılık Sektörü’nün kayıtlarına göre kredi kartı takipte olan borçluların yüzde 41,7’si sizin burçtan.. Bu nasıl bir denge, nasıl bir mükemmeliyetçilik ise önünüze gelene takmışsınız.. Astrologlar bu burçtakileri boşuna “Bir işe girmeden önce arkadaşlarınıza danışın..” diye uyarmıyor.. Yani sizinkinin tıkma akıl olduğunu onlar da biliyor.. Tıkma akıl yedi adım gider.. Bunu sizden başka herkes biliyor.. Sağlığınıza dikkat edin.. Bu burcun kadınlarını “su içsem yarıyor” zihniyeti tehdit ediyor.. Aşırı kilolar beklemede.. Erkekler için ise maçlarda dayak yeme ihtimali yüksek.. bu yılki TV diziniz Grey Anatomi’nin çakması “Doktorlar” olacak..

***

Geriye Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları kaldı.. Onların da hakkından kısmetse yarın, yeni yılın ilk gününde geliriz.. Kalınız sağlıcakla..
Herkese gönlüne göre bir yeni yıl diliyorum..

DİĞER YENİ YAZILAR