Gazete Vatan Logo

Seks yaptı, öldürdü, namahrem diyerek giydirdi!

Konya'da inanılmaz vahşet

Konya’da geçen yıl aralık ayında sevgilisi 4 çocuk annesi 33 yaşındaki Emel Sayın’ı boğarak öldüren 25 yaşındaki Mustafa Çekici, bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Çekici, savunmasında sevgilisi Sayın ile cinsel ilişkiye girdikten sonra tartışıp boğarak öldürdüğünü ve daha sonra da çıplak olduğu için ’namahrem’ deyip kıyafetlerini giydirdiğini söyledi.

Olay, geçen yıl 9 Aralık Pazar günü merkez Meram İlçesi Hacı Fettah Mahallesi Yaymacı Sokak’taki tek katlı evde meydana geldi. Boşandığı eşinden olan 14 yaşındaki oğlu Ç.C. ile kızı 9 yaşındaki Z.C. birlikte yaşayan ve terminaldeki tuvaletlerde çalışan Emel Sayın, sabah saatlerinde iki çocuğu tarafından yatağında hareketsiz halde bulundu. Ç.C. ve Z.C., polis merkezine gidip durumu anlattı. Olay yerine gelen polis, Emel Sayın’ın öldüğünü saptadı. Sayın’ın yapılan otopsisinde boğularak öldüğü ve sıkma nedeniyle de boyun kemiklerinde kırıklar olduğu saptandı.

Bunun üzerine polis, genç kadının sevgilisi olduğu belirtilen Mustafa Çekici’yi Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde İzmir’e gitmek üzere otobüse binmek isterken gözaltına aldı. Konya’ya getirilen Çekici, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

PREZERVATİF KULLANARAK İLİŞKİYE GİRDİM

Konya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde ’kasten adam öldürme’ suçundan yargılanan Mustafa Çekici, bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Çekici, olay günü sevgilisi Emel Sayın ve Sayın’ın çocuklarıyla birlikte markete gidip alışveriş yaptıktan sonra eve döndüklerini, bir süre televizyon izledikten sonra ayrı odalarda yattıklarını anlattı. Daha sonra Emel Sayın’ın odasına geldiğini belirten Çekici, ”Gece saat 01.00 sıralarında Emel Sayın, odama geldi ve sevişmeye başladık. 30 dakika boyunca ilişkiye girip, seviştik" dedi. Mahkeme Başkanı’nın otopsi raporunda cinsel ilişki bulgusunun olmadığını sorması üzerine Çekici, "Sayın hakim, korunarak cinsel ilişkiye girdik. Prezervatif kullandık" yanıtını verdi.

SEVGİLİSİNİN KIZINA TACİZ İDDİASI

Mustafa Çekici, cinsel ilişkiden sonra Emel Sayın’a, iki çocuğunun babası olan eski sevgilisi A.G.’nin eve gelmemesi konusunda uyardığını belirterek, savunmasını şöyle sürdürdü:

”Emel de, bana ’Sen ne karışıyorsun? Seni, ’çocuğuma cinsel taciz de bulunuyorsun’ diye şikayet ederim’ dedi. Bende bunun üzerine boğazını sıktım bir süre hareketsiz kaldı. Sonra evden ayrıldım. A.G.’yi de arayıp ’Kadın öldü. Gel çocuklarını al’ dedim"

ÖLDÜRDÜKTEN SONRA, NAMAHREM DİYE KIYAFETLERİNİ GİYDİRMİŞ

Mahkeme Başkanı, Çekici’ye, Emel Sayın’ı öldürdükten sonra niçin kıyafetlerini giydirdiğini sordu? Çekici de, "Yatakta çırılçıplaktı. Namahrem, kimse görmesin diyerek kıyafetlerini giydirip evden çıktım" dedi.

ESKİ SEVGİLİSİNİ DE ÇOCUĞA TACİZLE SUÇLAMIŞ

Duruşmada tanık olarak dinlenilen Emel Sayın’ın eski sevgilisi iki çocuğunun babası A.G. de ifadesinde, "Emel Sayın ile 5 yıl kadar birlikteliğimiz oldu. Emel Sayın beni ’çocuğa cinsel tacizde bulundum’ diyerek şikayet etti. Yargılandım ve beraat ettim. Sanık o sabah beni cep telefonumdan arayarak, ’Emel hakkın rahmetine kavuştu. Gel çocuklarını al’ dedi" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, duruşmaya katılmayan tanıkların zorla getirilmesi, Mustafa Çekici’nin de akıl ve ruh sağlının yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için duruşmayı 3 Nisan 2013 tarihine erteledi.

Haberin Devamı