Gazete Vatan Logo

Seks videosu intihar ettirdi

Eski erkek arkadaşının çektiği seks videosunu tüm başvurularına rağmen internet sitelerinden kaldıramayan genç kız bunalıma girip canına kıydı.

Seks videosu intihar ettirdi

Tiziana Cantone 31 yaşındaydı.. Eski sevgilisi, cinsel ilişki sırasında çektiği görüntüleri üç erkek arkadaşına yolladı. Söz konusu erkekler görüntüleri internette paylaştı. 1 milyondan fazla kişi görüntüleri izlerken, Tiziana şaka ve tacizlere maruz kaldı. Videonun yayılmasının ardından, Tiziana işini bıraktı, Toskana bölgesine taşındı ve adını değiştirme başvurusu yaptı. Ancak görüntülerden kurtulamadı. Videoda söylediği “Görüntüye mi çekiyorsun? Bravo” sözleri internetteki şakalarda yayılırken, T-shirt’lere, cep telefonu kaplarına ve diğer eşyaların üzerine yazıldı.

Dayanamadı

Tiziana, sonunda dayanamadı ve Napoli yakınlarındaki Mugnano’da halasının evinde intihar etti. Görüntülerin Facebook, WhatsApp ve diğer sosyal medya platformlarında yayılmasından bir buçuk yıl sonra savcılar, Tiziana’nın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Dört erkek, karalama suçlamasıyla soruşturma altına alındı. Tiziana mahkemede gidip “unutulma hakkı” elde etmiş, Facebook ve arama görüntüleri kaldırma emri verilmişti. Ancak aynı zamanda 20 bin euro’luk mahkeme masraflarını ödemeye mahkum edilmiş ve İtalyan medyası bu cezayı “son hakaret” diye tanımlamıştı.

Haberin Devamı

Tiziana Cantone, kendi halinde, neşeli bir kızdı. Eski sevgilisinin kendi aralarında çektikleri özel görüntüleri arkadaşlarıyla paylaşması genç kızı önce bunalıma sonra ölüme sürükledi.